Annons:
Etikettutredningar-hur-var-när-varför
Läst 2613 ggr
JohannaEkroth
2009-09-23 21:53

3:de utredningstillfället

Var på mitt tredje utredningstillfälle idag och min utredare "beklagade" sig över att allting tagit så lång tid då jag pratar runt frågan och blandar in en massa annat under frågeställningarna. Någon som känner igen sig?

Fick göra ett test på datorn, lägga pussel, svara på frågor ut häftet, minnestest, och ett test om tvångssyndrom.

Hon gav mig en dum(?) fråga: "Vilken diagnos vill du helst ha av Asperger och ADHD?" Vad menade hon med den?

Vi ska träffas på måndag också och göra det sista och sedan gå igenom allt tillsammans. Hon bad mig att tänka efter hur jag tyckte dagen varit.

Hon tyckte jag svarade luddigt, fick inga klara svar ur mig. Jag var väl trött och hade svårt att tänka.

Hon pratade helatiden om att jag måste bli mer självständig. Och när jag pratade om att jag inte gillar så att laga mat sa hon att det måste man. Som mom jag inte skulle veta det. Hon förmanade mig en massa, som om jag inte skulle ha hört det där redan miljoner gånger i mitt liv, och det var just därför som jag var där, men det kunde jag inte säga, för jag kunde inte uttrycka i ord vad jag kände och tänkte just då.

När jag skulle gå så sa jag att jag är mest rädd för att ni inte ska hitta något fel på mig, att jag skulle vara normal. "Ja tänk om du är normal,vad ska du göra då efter det här?" sa hon och skrattade. Jag kan inte vara normal. Det kan inte vara såhär att vara normal, sa jag då. Jag höll på att börja gråta, för det kändes som att hon bara hånade mig och inte tog mig på allvar. Som typ. Vad 17 gör du här och tar upp min tid, så kändes det. Jag vet inte om hon var ute efter en reaktion.

Ja, en reaktion. Hade hon varit med utanför dörren till Mix Medicare så hade hon sett den. Åh vad ledsen och förvirrad jag var, och är ännu. Gråter

Hjälp!

Hur gick det för er att lägga pussel eller göra datortestet med bokstäver, ni som har gjort det?

Suicide doesn't take away the pain, it gives it to someone else

Annons:
[aspie]
2009-09-23 22:04
#1

Men hjälp vilken utredare. Så där får man väl inte bete sig som proffs. Jag förstår att du känner dig knäckt. Och vaddå, hur kan man fråga vilken diagnos man helst vill ha?????? Det låter ju helt sjukt, Undrar om man kan anmäla sånt?

Hoppas du snart känner dig bättre

KRAM

HannaM
2009-09-23 22:28
#2

Datortestet var jag usel på om det var med siffror…

JohannaEkroth
2009-09-23 22:40
#3

#1 Vad jag tolkade det som på den här frågan om jag helst ville ha asperger eller ADHD är typ att jag skulle fejka hela grejen bara för att vilja ha en diagnos… Hur sjukt låter inte det?! Åh jag kommer att gråta till på måndag och jag kommer att gråta på måndag när jag berättar hur jag känner och får jag reda på den 16:e oktober att det inte är något fel på mig så får ni ha det ett bra jordeliv, för då orkar jag inte längre….

#2 Jag gjorde ett med bokstäver och så fick man inte trycka på tangent vid en viss bokstav…. Jag höll iaf på och dö och tryckte iaf på den där tangenten när bokstaven visades och gjorde jag det inte så var jag jättelångsam, jag höll på att gå i taket, suckede och skruvade på mig och vickade på foten. Alldeles för långt test för min uthållighet, fast hon berömde mig och tyckte det gick bra. Jag tyckte det gick uselt iaf. Flört

Suicide doesn't take away the pain, it gives it to someone else

[aspie]
2009-09-23 22:52
#4

Jag tolkade det oxå så som du skrev det. Får du ingen diagnos där så ge inte upp för det kan ju vara någon annan diagnos som gör det svårt för dig som en psykiater kan reda ut.

Tycker man borde anmäla den där utredaren som sa så mkt skit. Hon borde veta hur känsligt det kan vara och inte säga såna saker till dig.

HannaM
2009-09-23 22:53
#5

#3 Haha ja jag var usel på den grejen…

JohannaEkroth
2009-09-23 23:04
#6

#4 Ja för jag har kämpat i snart 29 år med mig själv, skolan och mina relationer och jag är körd i botten. Som det är nu så klarar jag inte av att plugga för jag hänger inte med. Jag klarar inte av att jobba för jag går in i väggen så fort jag börjar och jag klarar inte av relationer till mina närmaste för jag bara missuppfattar och blir sur när de försöker rubba mina "rutiner". Jag avskyr alkohol, men blir det så ska jag fan gifta mig med flaskan och gå i min fars fotspår.

Suicide doesn't take away the pain, it gives it to someone else

Annons:
Tixy
2009-09-23 23:04
#7

Vilken hemsk utredare! Skrikandes
Det kommer lösa sig, ska du se. Och du ska inte ge upp bara för att hon kanske inte "hittar något", med tanke på hennes attityd så förvånar det mig inte om hon är kass.

Kram på dig! Kyss

JohannaEkroth
2009-09-23 23:05
#8

#5 Sa din utredare något om att du var usel eller?

Suicide doesn't take away the pain, it gives it to someone else

HannaM
2009-09-23 23:07
#9

#8 Jag fick reda på det efter att allt var klart när vi gick igenom resultaten=) Hon uttryckte sig väl lite mer korrekt än att jag var usel=p

JohannaEkroth
2009-09-23 23:14
#10

#8 När ni gick igenom resultaten, var det bara hon eller en läkare med också.

Förra gången på utredningen (nr2) var jag glad och hade lätt till skratt. Hon frågade vid flera tillfällen varför jag skrattade. Jag vet att det var mot slutet och jag var trött som 17 men fortfarande glad. Jag svarade att jag tyckte att det var roliga test. Undras om hon missuppfattade mig då och trodde att jag bara fejkade hela skiten eftersom att hon var så anti idag. Å andra sidan pratade hon 1 timme och 20minuter med min mor i telefon igår. Åh jag är så förvirrad.

Suicide doesn't take away the pain, it gives it to someone else

JohannaEkroth
2009-09-23 23:18
#11

#7 Tack Tixy. Det roliga är att jag prickar allt på ADD, och nästan allt på hyperaktivitet/impulsivitet. Men kan vara rätt hypo ibland. Har också väldigt mycket som stämmer på AS, fast inte allt. Men det är ju bara sådant jag har läst på nätet och i böcker och gjort test innan utredningen.

Suicide doesn't take away the pain, it gives it to someone else

HannaM
2009-09-23 23:20
#12

Det var bara hon och jag, sen körde vi en gång till med min kontaktperson på psyk där jag har samtal.

Tixy
2009-09-23 23:25
#13

#11 Då kan hon ju knappast skicka iväg dig med att du inte har något, så att säga. Känner du att du passar in ordentligt på ADD eller så då? Som att det är dig dom förklarar i artiklar osv?
Själv hade jag knappt någon aning om vad Asperger var för något, tills jag träffade en kille med Asperger tidigare samma vår som jag fick diagnosen. Kändes lite udda. ^_^

Annons:
[Fiction]
2009-09-24 02:33
#14

Datortestet - syftar du nu på impulsivitetstestet där man skall trycka på en knapp varje gång det dyker upp en bokstav på skärmen förutom vid bokstaven X? Det gick väldigt dåligt för mig och visade helt klart att jag låg i enlighet med ADHD-kurvan. Fast tydligen var jag snabbare än vad de flesta med ADHD brukar vara, enligt utredaren.

Pusslet gick däremot väldigt bra för min del. Klarade alla uppgifter inom tiden, även de jag trodde att jag inte skulle klara. Var nära att ge upp flera ggr, men gav mig tusan på att det skulle fungera och då gjorde det också det.

Du skriver att du inte har förmågan att samla dina tankar tillräckligt för att kunna förklara för din utredare hur du känner. Jag kände samma sak under min utredning och eftersom jag är väldigt mkt bättre på att formulera mig i text än muntligen, skrev jag ner några ark som jag plockade med mig vid nästa tillfälle. Kanske är detta ett alternativ även för dig?

Kanhända frågade hon dig detta angående vilken diagnos du helst vill ha av ADHD eller Asperger för att hon ville veta om det finns en diagnos du förlikar dig mer med än den andra och kommer bli större hjälpt av att få på pappret? Jag tror inte att hon försöker driva med dig, men det är mkt möjligt att hon försöker skoja till det på ett sätt som du kanske inte förstår eller på ett luddigt sätt som hon själv inte kan förmedla så bra. Jag tror hur som helst att det skulle vara bra för din fortsatta utredning att du förskte reda ut detta med henne och förklara hur du tänker och uppfattar saker. Som sagt, det fungerar lika bra skriftligen. I hennes position skall man kunna ta sådan kritik, det gör henne förhoppningsvis till en bättre utredare om hon har bättre koll på hur du tänker och fungerar och det underlättar dessutom hennes jobb att ställa en passande diagnos.

Lycka till!

[Fiction]
2009-09-24 02:49
#15

Kom på att jag ville tillägga några saker…

Du har all rätt att fråga henne åt vilket håll det lutar innan hon är klar med alla tester. Då det är svårt att själv tolka testresultaten eftersom det är så konstiga tester, är det lätt hänt att man börjar tänka i vissa banor som "tänk om jag inte får en diagnos". Säg att du oroar dig för detta och berätta varför; att du vet att det inte löser alla problem att få en diagnos, men att en diagnos skulle underlätta för dig att förstå varför du är som du är och ge dig ngt att arbeta ifrån. Att det kanske finns hjälpmedel att få som kan underlätta saker för dig. Säg att du känner dig väldigt utsatt och be henne att ge dig uppdateringar om hur dina resultat blir. Det gjorde jag under min utredning och jag kan säga att jag hade blivit tokig om jag inte hade gjort det. (Och ja, jag fick min ADHD-diagnos, med Aspergerdrag till slut.)

JohannaEkroth
2009-09-24 13:01
#16

#14-15 Ja det är det datortestet jag syftar på. Jag tror jag lyckades att inte trycka på x 3-4 gånger och tryckte inte på andra bokstäver 2 gånger…

Pusslet gjorde jag alla utom den sista under tid. Den röda var långt över tid. Fick liksom trixa och testa vart bitarna skulle sitta för jag såg inte vad det var. Knappt när jag lagt den sista. Hon sa att jag var snabb på pusslet, att de flesta inte ens klarar av att lägga det… Och vad menar hon med det. Försöka få mig på dåligt samvete?

Ang frågan vilken diagnos jag VILL ha. Kan hon inte ha frågat vilken diagnos jag tror att jag har….

Eftersom hon sa att det gick bra på datortestet och pusslet gick bra förutom sista och jag klarade att komma ihåg 2 bokstäver och 2 siffror i minnet och klarade att peka på 5 kuber utan problem och det var efter det som hon frågade vilken diagnos jag vill ha så tänkte jag jaja, det visar väl på att jag är normal då…

En tanke slog mig. Hon kanske testar hur jag uppfattar tonlägen i rösten och skratt, man har väl svårt att förstå ironi och sådant vid AS? För jag kunde inte berätta vad något av de tre ordspråken betydde, även fast jag annars förstår ordspråk ganska bra, det där var bara jättegamla som inte används idag och därför hade jag aldrig hört dem….

Efter att ha varit sådär konstig och gett konstiga svar på mina frågor skickade hon hem mig med orden att jag skulle fundera hur dagen varit tills nästa gång. Hon hade något lurigt i blicken…. Hata!

Jag tror jag gjorde en dum grej sent igår kväll. Jag mailade mix medicare värsta mailet där jag skrev vad jag tyckte och att det är likabra att flyttar ut med mina katter till en grotta i skogen så folk slipper mig och att jag inte visste om jag tänkte komma dit på nästa utredningstillfälle…. Impulsivt, ja, även fast det tog 1,5-2 timmar att skriva det. Ångrar det idag? Svar: JA!!!!

IIIIIK!!!

Ischlo Pischlo!

Suicide doesn't take away the pain, it gives it to someone else

ariaam
2009-09-24 17:07
#17

Ja, det var ett dumt beteende!!

Min sambo har varit på en utredning nu, sista mötet var igår. Nu väntar vi bara på diagnos. Det mesta pekar på ADHD, sen fanns det andra "utskott" också så vi får se vad det blir för resultat!

Lycka till med livet själv, hoppas det ordnar sig!

[Fiction]
2009-09-24 19:39
#18

#16 Nu har jag inte själv sett dina resultat på testerna, men utifrån vad du berättar kan jag försöka tolka det iaf…

Du upplevde att du fick dåligt på det första datortestet - vilket tyder på att du har problem med impulskontrollen (vanligt med dåliga resultat här vid ADHD).

Pusslet ingår i WAIS som är ett intelligenstest. Att du är snabb och lyckas med detta tyder på att din intelligens är normal eller högre än normalbefolkningens. Det har ingenting med varken ADHD eller Asperger att göra, utan skall göras för att utesluta att du inte har problem pga låg begåvning. Med andra ord, bör du nog ta hennes ord som en komplimang - hon konstaterade just att du är begåvad. Men det är inte lätt för dig att veta när hon inte säger det rakt ut och är så luddig.

Att komma ihåg två siffror och bokstäver i minnet tror jag tyder på att ditt arbetsminne är nedsatt - också vanligt vid ADHD.

Utifrån detta kan jag konstatera att dina resultat på de tester du har berättat om påminner om mina och jag fick ju diagnos ADHD. Tror således inte att du behöver oroa dig för att du inte skall få en diagnos. De resultat du hittills har berättat om tyder nämligen på ADHD.

Möjligtvis har du också Asperger - eller åtminstone drag av det. Jag kan inte uttala mig klart angående detta, men det verkar iaf så när du skriver att du inte vet hur du skall tolka din utredares ord.

Cool down, det ordnar sig.

Och sådana där mail får de säkert ganska ofta, för vi med ADHD är ju inte direkt kända för att vara lugna och sansade när vi blir upprörda och utredningar gör ju oss allt annat är harmoniska då så mkt står på spel.

JohannaEkroth
2009-09-24 20:20
#19

#17 Om jag tror rätt fast jag just nu är så förviarrad så rror jag att jag får ADHD (ADD) med drag av AS. Men det återstår att se.

#18 Tack, du räddade just mitt liv! *stor kram*

Suicide doesn't take away the pain, it gives it to someone else

[Fiction]
2009-09-24 20:31
#20

#19 Skönt att vara till någon nytta! Glad

Det enda som kan hjälpa mig när jag blir sådär upprörd över likande saker är rena klara fakta utan krusiduller, så jag tänkte väl mest att du kanske var lite likadan.

Ngt som iaf brukar hjälpa mig, är att fråga rakt ut vad allting betyder. Om jag tvivlar på vad någon menar, har jag lärt mig att fråga rakt ut - "jag förstår inte, vad menar du med det?". Då slipper man missförstånd och all oro, sårade känslor och ilska som kan uppstå härav.

Ett lite konkretare exempel, är om du just har gjort datortestet. Fråga efteråt vad det testet mäter och vad det kom fram till utifrån dina svar. Stäm av hela tiden, så du själv får kontroll över situationen. Vad är det här för test och vad mäter det? Hur låg jag till? Vad är normalt? Vad tyder mina svar på vid detta test?

Min utredare tyckte att det var roligt att jag ställde såna frågor, för det innebar ju bara att jag var intresserad av vad jag höll på med. Bara ett litet tips!

Kram!

Annons:
JohannaEkroth
2009-09-24 20:46
#21

#20 Hon ville att jag skulle fråga, men jag har svårt för att fråga för jag har fått höra så många gånger att jag är dum i huvudet. :( Jag grät nästan av lycka för att inte bli kallad saker trots att det gick dåligt… Men jag vågade inte se henne i ögonen när jag misslyckades med något.

Om jag vågade så skulle jag ha så mycket att berätta. Jag vet att det är hennes jobb och varför skulle hon håna mig… Men det sitter så djupt… Och gråten är så nära jämt, om jag bara ens skulle berätta hur jag känner… Jag skulle förstöra de där 2,5 timmarna, för skulle jag börja gråta så skulle jag inte göra annat de följande 2,5 timmarna… I går kom tårarna precis utanför deras dörr. Jag var tvungen att samla mig i hissen och hela vägen hem på pendeln och bussen. Sen hemma så grät jag och tills jag fick iväg det där mailet… Minsta motgång…

Jo, jag behöver det där raka konkreta som du skrev om. Men jag vågar inte be om raka besked just på grund av ovan nämda orsak.

Suicide doesn't take away the pain, it gives it to someone else

[Fiction]
2009-09-24 22:28
#22

#21 Men vad tror du då om mitt första förslag att skriva ner detta i ett brev som hon kan läsa? Om du inte klarar av att säga det till henne muntligen kanske det funkar bättre i skrift?

NadineAdHd
2009-09-27 20:20
#23

jag tror att hon frågade för att hon vet att man egentligen själv vet innan man kommer så långt som till utredning…

eller i allafall anar…. hon ville kanske kolla om ni tänker samma…

Jag tycker dina resultat liknar mina…. fast du kanske har lite drag av båda, så kan det ju också vara…

Lita på testerna.. det finns så mycket som dom sen pusslar ihop, så det är svårt att ställa fel diagnos idag…

Jag tror att du får diagnosen ADHD med drag av AS

NadineAdHd
2009-09-27 20:23
#24

Hoppas hoppas att du blir hjälpt av medicineringen sen….

Jag ska verkligen be att det går bra för dig… lilla gumman…Glad

skickar dig en kram

JohannaEkroth
2009-09-27 22:50
#25

Tack så jättemycket, Nadine =) Jag ska på mitt 4:e utredningstillfälle imorgon eftermiddag.

Jag slog min sambo på käften(!) i förrgår så mediciner lär nog behövas… Skäms

Samma dag så ringde min utredare ang brevet och vi pratade en stund och kom fram till att jag skulle göra klart utredningen. Hon säger så till alla sa hon bara för att man inte ska bli allt för ledsen om testresultaten inte visar något. Hon MÅSTE förbereda ALLA som utreds och vara neutral tills annat bevisas. Så hon kunde inte säga vart jag låg. Det kan bara testresultaten tillsammans avgöra. Och jag tror hon är oviss eftersom att jag har så mycket drag av bägge…

*kramar tillbaks*

Suicide doesn't take away the pain, it gives it to someone else

LenaR
2009-09-27 22:55
#26

#25 Hanna, jag förespråkar aldrig våld, men med tanke på vad du berättat om din sambo kan jag tyvärr bara anta att han förtjänade det.


En människa kan göra vad hon vill, men inte vilja vad hon vill.

JohannaEkroth
2009-09-28 01:13
#27

Jag bad honom att vänta för jag höll på med en viktig sak i ett MMORPG (Massive Multi Online RolePlaying Game) på datorn som heter AION och jag kan inte koncentrera mig på flera saker samtidigt men han kunde inte vänta tills jag var klar, och han lyssnade inte på vad jag sa och jag blev stressad och visste inte vad jag gjorde. Visste bara att jag måste få tyst på honom…

Igår läste jga för honom på neuronätet om AS och ADHD i tron på att han kanske skulle förstå mig bättre, men det blev totala motsatsen. Han fick ännumer att använda mot mig. =( Så idag har inte varit någn rolig dag. Skriver jag här vad han kallade mig och brukar så blir jag väl kickad för att ha använt för att ha använt för grova ord…. Typ ett av irdet skulle vara Funktionshindrad mus(vulgärt) fast med andra ord…. Det är för övrigt ett väldigt flitigt använt smeknamn på mig av honom. Typ 1 gång i timmen per dag….

Suicide doesn't take away the pain, it gives it to someone else

Annons:
HannaM
2009-09-28 01:31
LenaR
2009-09-28 01:47
#29

Och jag har en extramadrass i källaren, det är bara att komma hit.


En människa kan göra vad hon vill, men inte vilja vad hon vill.

JohannaEkroth
2009-09-28 01:48
#30

Tack Hanna… Det känns skönt att veta.Skäms

Suicide doesn't take away the pain, it gives it to someone else

HannaM
2009-09-28 02:00
#31

Det är inte vilken soffa som helst heller=) Det är faktiskt en säng så man får plats!

JohannaEkroth
2009-09-28 02:43
#32

Tack Lena och Hanna. Känns skönt att höra. Skäms

Suicide doesn't take away the pain, it gives it to someone else

[Tassy]
2009-09-28 02:51
#33

Oj, jag hoppas att det hela får ett lyckligt slut, eller hur man nu säger, att det kommer att lösa sig. Både med utredning och sambo.

Kram!

Tixy
2009-09-28 10:32
#34

Om du vågar dela säng med mig och står ut med min galna kanin, så kan du komma hit.
Jag blir riktigt förbannad när jag läser hur han behandlar dig. Hade jag varit i närheten hade han fått så han teg!

Kram!

Annons:
David
2009-09-28 10:46
#35

Får väl erbjuda mig jag också. Två urgoa soffor finns här. Och så några katter, och snart en liten kattbäbis, det du… Flört

// David

Ett hem utan katt är bara ett hus...

Lostlie
2009-09-28 11:23
#36

Han fick vad han förtjänade, tveka inte o göra om det igen!!

Vi har ett helt rum över här, säng garderob, tv… nästan som ett hotellrum fast gratis!FlörtGlad Jag menar allvar!Glad

Skulle du inte må bättre utan honom?!

Många kramar från mig!

JohannaEkroth
2009-09-28 11:39
#37

Jag vet att jag skulle göra det, må bättre utan honom. Vi får se vad utredningen säger den 16 okt. Jag har tagit upp det här där… så får vi se.

Jag får så lite pengar varje månad. Runt 5000 i aktivitetsstöd pga av att jag går på aktiviteter hos af. Så jag vet inte riktigt hur jag ska klara mig. Får någonn av er som har någon diagnos någon extra ersättning eller bidrag så att ni klarar er?

Suicide doesn't take away the pain, it gives it to someone else

HannaM
2009-09-28 16:43
#38

#37 Jag har aktivitetsersättning på 7000 ungefär, maken som pluggar får väl detsamma. Det går runt men inte mycket mer. Har vi tur kan vi kanske få bostadsbidrag men något mer tror jag inte går att skramla fram. Däremot räknas jag som "pensionär" och får rabatt på busskort tillexempel, det underlättar ju ekonomin litegrann.

JohannaEkroth
2009-09-28 19:39
#39

Är du långtidssjukskriven eller så? Går du in i väggen om du försöker jobba eller vad gör att du får ersättning? Är det diagnosen din?

Suicide doesn't take away the pain, it gives it to someone else

HannaM
2009-09-28 21:58
#40

Jag har aktivitetsersättning beviljad på två år ungefär. Anledningen är att jag lider av ångest, panikattacker, någon deppighetsform och har ett stort självskadebeteende som påverkar min förmåga att fungera. Jag skulle förmodligen gå käpprätt in i väggen om jag försökte jobba. Jag skulle vara där, låtsas att allt var bra tills jag en dag inte tar mig ur sängen, gissningsvis efter en vecka om jag har tur…

Så nej, det är inte adhddiagnosen i sig som gör att jag är såpass sjuk att jag inte kan arbeta däremot kommer många av mina problem ursprungligen ur att jag gått med ADHD och blivitt missförstådd av både mig själv och andra vilket lett till kasst självförtroende, nedstämdhet och så vidare.

JohannaEkroth
2009-09-28 22:26
#41

Känner igen mig dock inte så mycket så jag får panikattacker. Men näst intill. Är så rädd för att börja jobba för jag vill inte må som jag gjorde sist. Och ja, jag har nog också världens kassaste självförtroende också pga av att ha blivit missförstådd så många gånger.

Det gick bra idag. Lättare och prata fast jag lyckades inte få henne att förstå hur jag känner inför jobb. Typiskt mig…

Hon ringer iaf nästa vecka och meddelar om vi behöver kompletera något. Hon kommer också då att meddela åt vilket håll det lutar….

IIIIIK!!

Suicide doesn't take away the pain, it gives it to someone else

Annons:
HannaM
2009-09-28 22:29
JohannaEkroth
2009-09-28 22:50
#43

Jag är för deppig och mår för dåligt och måste fokusera mig på det här just nu för att orka ta itu med det med en annan läkare. Men annars tar jag väl upp det det 16 okt när det är träff med läkare också och jag får min slutgiltiga dom.

Jag orkar bara fokusera på en sak hela tiden, så nu när jag går utredningen blir mitt jobbsökande lidande…. Fast det beror nog mycket på rädsla och ångest.

Så jag måste vänta med det liksom magutredningen tills detta är över. Min mage är förresten okckså ett stort moment som gör att jag inte orkar jobba. När man 1-2 gånger per veckan får springa i skytteltrafik kl21-03 på kvällen-natten är klart att jobb/skola blir lidande dagen efter och är det inte det så får jag migrän för att jag orora mig och kroppen säger ifrån. :(

Suicide doesn't take away the pain, it gives it to someone else

NadineAdHd
2009-09-29 00:19
#44

Åh vad jag önskar att jag bodde närmre, så kunde jag varit med dig på utredningarna, eller utanför och så… och så kunde jag hjälpa dig och klappa på det där svinet som du delar din tillvaro med.

Och vi kunde fikat och pratat och bara delat saker som är jobbigt,.. usch jag vet vad jobbig den där tiden var innan man visste…

ibland skulle det varit så skönt att nån annan hjälpte en att sätta ord på känslor, och det är jag ganska bra på…jag pratar hål i huve´t på alla istället… men jag kan lyssna också..

Kram på dig…

Tixy
2009-09-29 11:47
#45

#43 Hanna då.. Rynkar på näsan Du får säga till om jag ska sätta mig på tåget till dig (samma linje, så det ska nog funka) och krama på dig.

JohannaEkroth
2009-09-29 13:45
#46

#43 Vad menade du med samma linje? Skäms *missförstår*

Igår på 4:e utredningstillfälle fick jag göraa ett pusseltest med brickor som visade 4 ilka symboler; stjärna, kors, rund och triangel. Fyra färger; gul, blå, röd, grön och gul. Samt fyra olka antal; 1,2,3, och 4. Dessa var random så att det ändrades hela tiden.

Hon la ut fyra brickor. Först en röd tringel, två gröna stjärnor, tre gula kors och 4 blå runda bredvid varandra och jag skulle lägga resterande brickor där jag tyckte att de pssade. Jag kunde få rätt eller fel. Upptäckte efter en viss tid ett mönster som ändrades ibland.

Vad "ser" detta test?

Suicide doesn't take away the pain, it gives it to someone else

HannaM
2009-09-29 15:24
#47

Tror det är förmåga att tänka logiskt?

HannaM
2009-09-29 15:24
Annons:
Tixy
2009-09-29 18:55
#49

#46 Samma linje = södertälje-märsta linjen! Skrattande Jag är ju i princip mitt mellan centralen och märsta, så det är ju inte så farligt. Om du vill ha en kram, eller om jag ska slå din sambo, så… Kyss

JohannaEkroth
2010-05-25 18:27
#50

Puttar

Suicide doesn't take away the pain, it gives it to someone else

Upp till toppen
Annons: