Skriv ett nytt inlägg! Aktuellt just nu (4) Senaste inläggen

ADD & ADHD relaterat Olika former av autism Tourettes Syndrom Motorikstörning (DCD) Tvångssyndrom (OCD) Trotssyndrom (ODD) Ansiktsblindhet (Prosopagnosi) Dyslexi & Dyskalkyli NPF + Psykisk sjukdom Övriga NPF Kan jag ha en diagnos? Utredningar (Hur? Var? När? Varför?) Allmänt Presentationer & Nya medlemmar Hjälpmedel & Stödinsatser Läkemedel & Behandlingar Lagar och regler (LSS, SoL, m.fl.) Ekonomi Kost och matlagning Tips och goda råd Var vi bor (Tråd för landskap/stad) (IRL-vänner sökes) Vänner sökes Tester Bilder & Foton Litteratur Media Dagis / Skola / Jobb / Praktik Familjeliv Diskussioner om NPF Berättelser ur verkligheten Fetalt Alkoholsyndrom (FAS) Off topic - [OT] Dagbok Lekar / Kluringar Om sajten & Om iFokus
Läkemedel & Behandlingar

ABILIFY !?

2011-05-28 13:20 #0 av: iaa-76

För och nackdelar äter bara 5mg per dag än tredje dagen nu kan jag ta 10mg ? vilken tid på dagen tar ni den ?

 

äter även concerta,lyrica.

Anmäl
2011-05-28 13:49 #1 av: [WX5]

Oj vilken liten dos du har börjat på. Jag fick börja på 15 direkt. Det var 8 dagar sen. Vet inte hur det går men jag antar att det tar tid.

Har inga bieffekter av dom.

MVH Emilia

Sajtvärd på Åland. Söker medarbetare, PM vid intresse.
Medarbetare på Kost, Öl och Social fobi.

Anmäl
2011-05-28 14:09 #2 av: iaa-76

Jag fick 5mg att ta 3st om dagen :) men är lite feg med nya mediciner..sen ligger jag på så höga doser på lyrican,concertan Rynkar på näsan vilken tid på dag tar du dom ??

Anmäl
2011-05-28 14:12 #3 av: [WX5]

Vi (jag och min psykiatriker) var osäkra om det gav trötthet som biverkan så vi bestämde at ta den på kvällen. Vet inte vad som är vanligt med denna medicin.

MVH Emilia

Sajtvärd på Åland. Söker medarbetare, PM vid intresse.
Medarbetare på Kost, Öl och Social fobi.

Anmäl
2011-05-28 14:15 #4 av: iaa-76

Oki tack Glad jag har tagit kväll med,då jag inte vill vara trött på dagen...var med osäker på det.tack för svar !!

Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.