Skriv ett nytt inlägg! Aktuellt just nu (4) Senaste inläggen

ADD & ADHD relaterat Olika former av autism Tourettes Syndrom Motorikstörning (DCD) Tvångssyndrom (OCD) Trotssyndrom (ODD) Ansiktsblindhet (Prosopagnosi) Dyslexi & Dyskalkyli NPF + Psykisk sjukdom Övriga NPF Kan jag ha en diagnos? Utredningar (Hur? Var? När? Varför?) Allmänt Presentationer & Nya medlemmar Hjälpmedel & Stödinsatser Läkemedel & Behandlingar Lagar och regler (LSS, SoL, m.fl.) Ekonomi Kost och matlagning Tips och goda råd Var vi bor (Tråd för landskap/stad) (IRL-vänner sökes) Vänner sökes Tester Bilder & Foton Litteratur Media Dagis / Skola / Jobb / Praktik Familjeliv Diskussioner om NPF Berättelser ur verkligheten Fetalt Alkoholsyndrom (FAS) Off topic - [OT] Dagbok Lekar / Kluringar Om sajten & Om iFokus
Off topic - [OT]

avtal?

2011-07-09 23:00 #0 av: Labolina_73

är avtal och regler viktiga för er?

/Linda

Anmäl
2011-07-10 01:56 #1 av: Banankaka320

Beror på vad det handlar om, men ja, eftersom man inte litar tillräckligt på människan och skrivit ner det och så förväntar man ju sig att det ska ske rätt.


Anmäl
2011-07-10 07:20 #2 av: vuxenadhdbipo

Kan du utveckla hur du menar? :)

Anmäl
2011-07-10 08:28 #3 av: [WX5]

Ja jag är en sån som tycker att det är jätteviktigt. Jag blir så arg när något bryts. Men kan man prata om det först så kan jag gå med på att bryta ett avtal men inte göra det bakom ryggen.

MVH Emilia

Sajtvärd på Åland. Söker medarbetare, PM vid intresse.
Medarbetare på Kost, Öl och Social fobi.

Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.