Skriv ett nytt inlägg! Aktuellt just nu (4) Senaste inläggen

ADD & ADHD relaterat Olika former av autism Tourettes Syndrom Motorikstörning (DCD) Tvångssyndrom (OCD) Trotssyndrom (ODD) Ansiktsblindhet (Prosopagnosi) Dyslexi & Dyskalkyli NPF + Psykisk sjukdom Övriga NPF Kan jag ha en diagnos? Utredningar (Hur? Var? När? Varför?) Allmänt Presentationer & Nya medlemmar Hjälpmedel & Stödinsatser Läkemedel & Behandlingar Lagar och regler (LSS, SoL, m.fl.) Ekonomi Kost och matlagning Tips och goda råd Var vi bor (Tråd för landskap/stad) (IRL-vänner sökes) Vänner sökes Tester Bilder & Foton Litteratur Media Dagis / Skola / Jobb / Praktik Familjeliv Diskussioner om NPF Berättelser ur verkligheten Fetalt Alkoholsyndrom (FAS) Off topic - [OT] Dagbok Lekar / Kluringar Om sajten & Om iFokus
Tips och goda råd

Uppmärksamhet!

2011-11-05 13:38 #0 av: [Kaktuz]

Hoppas jag får med denna rubrik. Jag vill bara sprida några inlägg jag kört ut både på Facebook och andra sajter lite titt som tätt och fått mycket respons för dem.

 

Barn med särskilda behov är inte konstiga eller udda. De vill bara vad alla vill: Att bli accepterade.Kan jag göra en förfrågan? Är det någon som är villig att lägga upp det här och lämna den på din status i minst 1 timme? Detta är för att hedra alla barn som är unika på sitt sätt. Du förstår aldrig en situation tills du står inför den.

------------------------------------------------------------------------------

Vet du om att barn med ett funktionshinder inte har en sjukdom eller letar efter mediciner som kan bota dem? De letar efter folk som kan acceptera dem som de är. Funktionshindrade är oftast mer väluppfostrade än andra människor! 90% av mina vänner kommer inte att kopiera och klistra in detta på sin status och låta det stå en timma. Är du en av mina 10 %?

------------------------------------------------------------------------------

ADHD, tidigare DAMP är ett handikapp. Barn, ungdomar och vuxna med ADHD är inte "vanartiga", utan lever med ett handikapp eller en utvecklingsrubbning, som inte kräver annat än förståelse och stöd från omvärlden! 93 % av er kommer inte att kopiera och visa detta. VILL DU vara en av de 7% som gör det, så låt detta vara din status i åtminstone 1 timme.

------------------------------------------------------------------------------

Du sjuk??!! Du ser inte sjuk ut?! Nej det gör jag kanske inte. Det är en daglig kamp när sjukdomen inte kan ses utanpå ♥ Sätt detta som din status i minst 1 timme, om du eller någon du känner har en osynlig sjukdom!! ( Whiplash, SLE Lupus, Ångest, Depression, CRPS, Fibromylagi, reumatism, Kronisk trötthet, Endometrios, Diabetes, Crohns, Gikt, Epilepsi, ADHD, EDS, Asperger, Ätstörning mm.)

-----------------------------------------------------------------------------

Och denna önskar jag att jag hade som mod när jag gick i skolan...:

Innan du dömer mig, ta på dig mina skor. Gå samma vägar som jag gått. Bearbeta förlusten av människor jag förlorat, orka med alla känslor och händelser som jag erfarit, snubbla på alla stenar som jag snubblade på. Res dig alltid upp igen och gå precis samma väg som jag gjorde, efter allt detta kan du döma mig eller mitt liv.

Anmäl
2011-11-05 21:05 #1 av: [Varulv]

Skitbra helt enkelt, TheMickiz!Ett originellt grepp - som biter direkt.

Emottag mina applåder! Glad

αγάπη

Anmäl
2011-11-06 07:33 #2 av: [Kaktuz]

Oskyldig Danke Flört

Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.