Skriv ett nytt inlägg! Aktuellt just nu (4) Senaste inläggen

ADD & ADHD relaterat Olika former av autism Tourettes Syndrom Motorikstörning (DCD) Tvångssyndrom (OCD) Trotssyndrom (ODD) Ansiktsblindhet (Prosopagnosi) Dyslexi & Dyskalkyli NPF + Psykisk sjukdom Övriga NPF Kan jag ha en diagnos? Utredningar (Hur? Var? När? Varför?) Allmänt Presentationer & Nya medlemmar Hjälpmedel & Stödinsatser Läkemedel & Behandlingar Lagar och regler (LSS, SoL, m.fl.) Ekonomi Kost och matlagning Tips och goda råd Var vi bor (Tråd för landskap/stad) (IRL-vänner sökes) Vänner sökes Tester Bilder & Foton Litteratur Media Dagis / Skola / Jobb / Praktik Familjeliv Diskussioner om NPF Berättelser ur verkligheten Fetalt Alkoholsyndrom (FAS) Off topic - [OT] Dagbok Lekar / Kluringar Om sajten & Om iFokus
Allmänt

för jag är bra (för det mesta)

2012-02-20 13:37 #0 av: zatanica

Måste bara få briljera lite, läser bevarandebiologi distanskurs på 15 hp på lunds universitet. Kursen är indelad i 9 delar och jag har just klarat 2 av dessa :) Lyckan är stor, bara 7 kvar :)

Kan tilläga att literaturen är på engelska som inte är min starka sida att fokusera på. Dessutom ska man egentligen ha läst en jäkla massa annat som jag inte har. Men tyckte jag hade kunskapen endå.

Läraren tyckte jag hade mycket bra förslag när det gälde bevarande av en art och vad man kan göra för att gynna denna och se om det man gör funkar :)

Super glad, jag kanske kan få lite tur och flyt i livet för engångs skull och få ett jobb som jag vill ha :)

Hej mej, det här ska bli mitt år så är det bara, känns som att det mesta börjar lossna nu och på måndag börjar utredningen inom autismspektrumet, kanske har jag de sidorna att tacka för en hel del. Inte för att ADHD är helt fel att ha det med ibland, det har sina ljusa sidor :)

Anmäl
2012-02-20 13:38 #1 av: zatanica

Glömde skriva att ni är underbara att ha där ute, nu när lyckan spritter i kroppen och vårkännslorna kickar i med tror jag.

Tack för att ni finns där ute överallt :)

Anmäl
2012-02-20 13:55 #2 av: Zaphix

Duktig du är!

Hoppas att du är stolt över dig själv nu. :)

Anmäl
2012-02-20 13:56 #3 av: zatanica

Det kan du skriva upp att jag är :) Varje gång jag skickar in något tror jag att det ska få underkänt. Bättre att bli glatt överaskad, hoppas det fortsätter lika bra nu.

Anmäl
2012-02-20 14:06 #4 av: Zaphix

Såklart det fortsätter såhär bra, varför skulle det inte göra det?

Du är ju duktig och vet hur du ska plugga och skriva nu, så det kommer fortsätta att gå lika bra nu. :)

Snart så kanske du slipper tro att du ska få underkänt, eftersom du inser att du faktiskt får bra resultat.

Anmäl
2012-02-20 14:18 #5 av: zatanica

Tack Zaphix för att du tror på mig :)

JAg vet ju innerst inne att jag kan en jäkla massa, men att förmedla det till andra ja det tror jag inte lika mycket på.

Jag är ju lixom "bara" en nörd som alltid har kunnat bra mycket mera än folk i min egen ålder och typ vuxna. Men nu är jag ju vuxen och kan typ fortfarande mer än många. MEn när man hamnar med folk i detta fall som jobbar med naturvård och jag som "bara" nörd som aldrig jobbat ja då är det lätt att börja tvivla på sig själv.

Men huvudsaken är väll att man vet inrerst inne att man är ett smartsakfft som kan det mesta :)

Anmäl
2012-02-20 15:46 #6 av: [Varulv]

Bra jobbat! zatanica.Skrattande Måste vara väldigt roligt för dej. Du ser: ger man sig den på att klara något, och kämpar lite för det, så kan det ge resultat!

(Men om du till äventyrs skulle få underkänt på någon av de andra nio delarna, så tappa inte sugen för det! Det vore väl nästan märkligt, om du inte skulle gå bet på någon enda... - Fast då får du en ny chans - och då klarar du även den galant! Flört )

αγάπη

Anmäl

Det finns en till kommentar till den här diskussionen. Den är bara synlig för medlemmar på iFokus. För att läsa kommentaren, logga in eller registrera dig på iFokus.