Skriv ett nytt inlägg! Aktuellt just nu (4) Senaste inläggen

ADD & ADHD relaterat Olika former av autism Tourettes Syndrom Motorikstörning (DCD) Tvångssyndrom (OCD) Trotssyndrom (ODD) Ansiktsblindhet (Prosopagnosi) Dyslexi & Dyskalkyli NPF + Psykisk sjukdom Övriga NPF Kan jag ha en diagnos? Utredningar (Hur? Var? När? Varför?) Allmänt Presentationer & Nya medlemmar Hjälpmedel & Stödinsatser Läkemedel & Behandlingar Lagar och regler (LSS, SoL, m.fl.) Ekonomi Kost och matlagning Tips och goda råd Var vi bor (Tråd för landskap/stad) (IRL-vänner sökes) Vänner sökes Tester Bilder & Foton Litteratur Media Dagis / Skola / Jobb / Praktik Familjeliv Diskussioner om NPF Berättelser ur verkligheten Fetalt Alkoholsyndrom (FAS) Off topic - [OT] Dagbok Lekar / Kluringar Om sajten & Om iFokus
ADD & ADHD relaterat

Träning - Medicinering

2012-04-13 20:42 #0 av: Air

Hej !

 

På väg mot diagnos...

+ 35 år men det är väl aldrig försent att lära sig mer om sig själv!?

 

Börjar förstå varför jag tränar och tränat 6-7ggr i veckan, år ut och år in.

Även fast det är frustrerande att behöva träna så mycket så gillar jag min träning och det är en stor del i den jag är. Så jag undar bara hur eventuell medicinering påverkar min träning. Nån som har erfarenhet?

 

Som sagt jag har ingen diagnos men det kom sig så att jag för ett tag sen råkade hitta en pusselbit... nu har jag hittat flera och när jag nu börjar lägga pusslet känns det som jag med stor sannolihet har ADHD.

Så många tecken... men jag börjar med att fråga om träning resten tar vi vart efter :-)

 

 

Anmäl
2012-04-13 20:58 #1 av: Trin

Jag tränar dock inte lika mycket som du gör. Jag tar concerta och jag märker inte att min medecinering har någon inverkan på min träning. Men de kanske är olika för olika personer ?

Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.