Skriv ett nytt inlägg! Aktuellt just nu (4) Senaste inläggen

ADD & ADHD relaterat Olika former av autism Tourettes Syndrom Motorikstörning (DCD) Tvångssyndrom (OCD) Trotssyndrom (ODD) Ansiktsblindhet (Prosopagnosi) Dyslexi & Dyskalkyli NPF + Psykisk sjukdom Övriga NPF Kan jag ha en diagnos? Utredningar (Hur? Var? När? Varför?) Allmänt Presentationer & Nya medlemmar Hjälpmedel & Stödinsatser Läkemedel & Behandlingar Lagar och regler (LSS, SoL, m.fl.) Ekonomi Kost och matlagning Tips och goda råd Var vi bor (Tråd för landskap/stad) (IRL-vänner sökes) Vänner sökes Tester Bilder & Foton Litteratur Media Dagis / Skola / Jobb / Praktik Familjeliv Diskussioner om NPF Berättelser ur verkligheten Fetalt Alkoholsyndrom (FAS) Off topic - [OT] Dagbok Lekar / Kluringar Om sajten & Om iFokus
ADD & ADHD relaterat

Cymbalta/ADHD

2012-04-29 16:56 #0 av: blomfluga

Nån mer som har erfarenhet av det? Jag har diagnos ADHD och kraftig ångest...kanske GAD???

Har testat ritalin förut men nu fått cymbalta.... känner mig lugn och i princip INGEN ångest, den som nästan ständigt var närvarande förrut...

Lekt med ungarna jätte länge utan stress.....

Känner mig mycket mindre deprimerad...

tidigare ätit flouxetin med bra depp resultat, men denna tar också bort rastlösheten av kanske min ADHD...

jätteskönt!!!

Ett TIPS till nån här kanske????!!!

Anmäl
2012-04-29 19:47 #1 av: Zaphix

Har testat cymbalta innan min adhd-diagnos, men jag fick ingen hjälp alls av den, bara biverkningar. Men är ju olika för alla, bra att det fungerar för dig. :)

Har GAD också, och det enda som fungerar för mig på den är Lyrica.

Anmäl
2012-04-30 02:53 #2 av: [PiercedNymphaea]

Jag går på Cymbalta nu och har bl.a ADHD, i mina ögon så är Cymbalta rävgift, den har gjort så att jag har börjat skada mig igen efter 4 års uppehåll och jag har utvecklat tics av den.

Men alla reagerar ju olika, och vad jag har läst och hört av folk är det i princip 50-50 om den hjälper eller om den stjälper.

Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.