Skriv ett nytt inlägg! Aktuellt just nu (4) Senaste inläggen

ADD & ADHD relaterat Olika former av autism Tourettes Syndrom Motorikstörning (DCD) Tvångssyndrom (OCD) Trotssyndrom (ODD) Ansiktsblindhet (Prosopagnosi) Dyslexi & Dyskalkyli NPF + Psykisk sjukdom Övriga NPF Kan jag ha en diagnos? Utredningar (Hur? Var? När? Varför?) Allmänt Presentationer & Nya medlemmar Hjälpmedel & Stödinsatser Läkemedel & Behandlingar Lagar och regler (LSS, SoL, m.fl.) Ekonomi Kost och matlagning Tips och goda råd Var vi bor (Tråd för landskap/stad) (IRL-vänner sökes) Vänner sökes Tester Bilder & Foton Litteratur Media Dagis / Skola / Jobb / Praktik Familjeliv Diskussioner om NPF Berättelser ur verkligheten Fetalt Alkoholsyndrom (FAS) Off topic - [OT] Dagbok Lekar / Kluringar Om sajten & Om iFokus
ADD & ADHD relaterat

Att bli klassad som en person för sig.

2012-07-20 04:51 #0 av: n-athalie

Känner ni igen det? När vuxna säger MEN just med dig är det skillnad?
Jag vill bara skrika att jag är en människa, och det var det som hände igår..

Hur kan en vuxen som jobbar med det här, klassa personer, LETA diagnoser o.s.v. Hon äger ett behandlingshem och har mig som inneboende. Är det verkligen rätt?

Och nu efter två veckors intensivkurs på körskolan, 8.00 till 17.45 inte litar på att jag fixar uppkörningen och uppskrivningen som är om två månader.

Känner ni igen er? när folk tvivlar på sin förmåga att förstå?
Jag blev så trött att jag blev arg för att hon inte förstod att jag är 18, jag kan ta ansvar själv OCH jag är en människa.

Anmäl
2012-07-20 23:13 #1 av: [Varulv]

Vet inte hundra om jag förstod rätt, men din körskollärare dömde ut dig redan på startsträckan?

I så fall måste det vara något gravt fel på läraren. Några "hopplösa fall" finns helt enkelt inte för en sann pedagog!

Vi måste se det som att läraren dömde ut sig själv: "Nej, jag klarar inte av att utbilda just denna eleven!"

Och det är ju precis det som du skriver tråden om: att du i någon annans ögon är så speciell, att...

Så mitt bestämda råd till dig blir då: ta inte åt dig! Problemet ligger hos körskolläraren, som upplevde något personligt/traumatiskt med just dig. Hon bör nog ta sig en rejäl funderare på, om hon verkligen bör fortsätta med sitt "kall"...!?

Således: byt lärare! Ju förr, dess bättre!

αγάπη

Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.