Skriv ett nytt inlägg! Aktuellt just nu (4) Senaste inläggen

ADD & ADHD relaterat Olika former av autism Tourettes Syndrom Motorikstörning (DCD) Tvångssyndrom (OCD) Trotssyndrom (ODD) Ansiktsblindhet (Prosopagnosi) Dyslexi & Dyskalkyli NPF + Psykisk sjukdom Övriga NPF Kan jag ha en diagnos? Utredningar (Hur? Var? När? Varför?) Allmänt Presentationer & Nya medlemmar Hjälpmedel & Stödinsatser Läkemedel & Behandlingar Lagar och regler (LSS, SoL, m.fl.) Ekonomi Kost och matlagning Tips och goda råd Var vi bor (Tråd för landskap/stad) (IRL-vänner sökes) Vänner sökes Tester Bilder & Foton Litteratur Media Dagis / Skola / Jobb / Praktik Familjeliv Diskussioner om NPF Berättelser ur verkligheten Fetalt Alkoholsyndrom (FAS) Off topic - [OT] Dagbok Lekar / Kluringar Om sajten & Om iFokus
NPF + Psykisk sjukdom

Bipolär

2012-08-16 18:56 #0 av: dragonstar

Jag misstänker att jag är bipolär, har gjort utrednign och är inte Aspergare men de tror på Bipolär. Så jag ska få en bipolärutrending här näst.

 

NU tänkte jag kolla vilka här som har denna diagnos, hur ni fick den och hur den yttrar sig för er.

Har ni någotn behandling emot det?

 

Vet inte vilket forum jag ska skriva på så tippsa gänra vidare mig Oskyldig

To the world you may just be one person but to one person you may be the world.


Anmäl
2012-08-16 19:13 #1 av: [Varulv]

Lite intressant att utröna lite granna närmare, vad som du menar kan vara gemensamt imellan asperger och bipolär? (Du genomgick ju tydligen en utredning baserad på hypotesen att du kunde vara aspergare, men efter konstaterandet att du inte var det, så misstänks nu bipolär istället.)

ObestämdTungan ute

αγάπη

Anmäl
2012-08-16 19:44 #2 av: dragonstar

Japp presis jag misstänkte sjäv att jag var bipolär innan och utredaren avbröt utrednigne efter några gånger då jag inte hadde allt som jag behövde för att klassas som aspergare utan att jag bara hadde personlighetsdrag osm var åt de hållet.

 

Mina problem är så pass difusa att dom passade in på lite av varje. Enligt läkaren blir ibland personener med bilpoläritet missade då dom tror att det är asperger och tvärt om. Han saatt de som passade in på Aspergerdiagnosen för mig även kunda vara bipolär.

 

Mins inte allt men jag har problem med stavnign och matte men har ett bra förstånde för anikstutryck mönster och likande. Jag är svänign i humöret och har uppvisat både deprisiva och agresiva betenden.

 

To the world you may just be one person but to one person you may be the world.


Anmäl
2012-08-16 20:57 #3 av: sudniF

Kan ju inte hjälpa dig egentligen, men jag har adhd o as (dock inte redigt utredd as bara satt av läkare så det finns på papper ;) )  men psykologen började nu innan semestern fundera mer o mer på bipolär också, så jag kommer nog hålla ögonen öppna här,. Flört

Anmäl
2012-08-16 21:15 #4 av: dragonstar

blev nyss medläm på ett bipolärforum för att kunna läsa runt lite mer där inne.

Jag har sätt dokumentären och älskar den! Känner igne mig i mycket när man får vet amer än de vanligaste sakerna som sägs av läkare eller småtäster.

To the world you may just be one person but to one person you may be the world.


Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.