Skriv ett nytt inlägg! Aktuellt just nu (4) Senaste inläggen

ADD & ADHD relaterat Olika former av autism Tourettes Syndrom Motorikstörning (DCD) Tvångssyndrom (OCD) Trotssyndrom (ODD) Ansiktsblindhet (Prosopagnosi) Dyslexi & Dyskalkyli NPF + Psykisk sjukdom Övriga NPF Kan jag ha en diagnos? Utredningar (Hur? Var? När? Varför?) Allmänt Presentationer & Nya medlemmar Hjälpmedel & Stödinsatser Läkemedel & Behandlingar Lagar och regler (LSS, SoL, m.fl.) Ekonomi Kost och matlagning Tips och goda råd Var vi bor (Tråd för landskap/stad) (IRL-vänner sökes) Vänner sökes Tester Bilder & Foton Litteratur Media Dagis / Skola / Jobb / Praktik Familjeliv Diskussioner om NPF Berättelser ur verkligheten Fetalt Alkoholsyndrom (FAS) Off topic - [OT] Dagbok Lekar / Kluringar Om sajten & Om iFokus
ADD & ADHD relaterat

Kämpat mot adhd

2012-11-25 10:55 #0 av: dramanda1

Hej Jagger en 13 årig tjej som äter concerta 48 men i början av året så åt jag 54 och mådde så himla dåligt att jag spydde oftas och jag åt nästan inget på hela dagen.
Men sen insåg jag att jag vägde så lite vägde bara 40 kilo och var underviktig på grund av concertan och sen i mars så vände de jag börjad äta mer i juni så vägde jag 49 kilo och under sommaren gick jag upp cirka 10 kilo och idag så väger jag 59 kilo.
Så jag vill gärna hjälpa andra som mår lika dåligt som jag gjorde.
Kram
Josefin

Anmäl
2012-11-25 12:26 #1 av: Gur4m1

Hur vill/kan du hjälpa andra som mått så dåligt? :)
De flesta blir ju aldrig "frisk" från ADHD/ADD osv. Själv upplever jag att det inte skall kämpas "mot", utan man ska kämpa för att få rätt att leva MED sin diagnos. Dvs anpassa sina studier, arbete, umgänge etc.

Jag har aldrig varit ung me dsiagnosen så jag vet inte vad det inebär, ha rheller aldrig tagit medicin mot det och nu när jag "lärt mig" att leva med det, oftast, så är jag mer rädd att ta mediciner och "förändras" som person.

Hoppas att du mår bättre nu!

Anmäl
2012-11-25 14:32 #2 av: dramanda1

Kapp det gör jag och jag mår inte lika dåligt som jag har gjort det senaste åren fick min diagnos för cirka snart 4 år sen

Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.