Skriv ett nytt inlägg! Aktuellt just nu (4) Senaste inläggen

ADD & ADHD relaterat Olika former av autism Tourettes Syndrom Motorikstörning (DCD) Tvångssyndrom (OCD) Trotssyndrom (ODD) Ansiktsblindhet (Prosopagnosi) Dyslexi & Dyskalkyli NPF + Psykisk sjukdom Övriga NPF Kan jag ha en diagnos? Utredningar (Hur? Var? När? Varför?) Allmänt Presentationer & Nya medlemmar Hjälpmedel & Stödinsatser Läkemedel & Behandlingar Lagar och regler (LSS, SoL, m.fl.) Ekonomi Kost och matlagning Tips och goda råd Var vi bor (Tråd för landskap/stad) (IRL-vänner sökes) Vänner sökes Tester Bilder & Foton Litteratur Media Dagis / Skola / Jobb / Praktik Familjeliv Diskussioner om NPF Berättelser ur verkligheten Fetalt Alkoholsyndrom (FAS) Off topic - [OT] Dagbok Lekar / Kluringar Om sajten & Om iFokus
ADD & ADHD relaterat

Hej alla trevliga bokstäver!

2012-11-26 11:20 #0 av: Admantine

Jag vill bara tala om att jag är tillbaka efter ett låååångt uppehåll som beror på en massa saker.

Jag har saknat er och ska försöka hålla mig någotsånär frekvent på denna fina sajt. Trevligt att vara tillbaka!

Sist jag var här var jag bitter över att jag inte fick någon terapi som jag så väl behöver.

Men efter att ha skrivit en halv bok om mina känslor, svårigheter, livsöden, hemskheter m.m. så insåg läkarna faktum! Att jag definitivt behöver hjälp om jag inte ska gå under.

Så nu går jag i terapi, och jag ger mig inte förren jag känner mig klar. Jag är extremt envis så det kommer jag långt med!

Jag har en underbar terapeut, och jag är säker på att hon kommer att hjälpa mig att hjälpa mig själv.

För er som inte känner igen mig så kan jag berätta att jag har ADD, Panikångestsyndrom och lite annat smått och äckligt. Fick diagnoser för ca 2,5 år sen tror jag...minnet är som hos en snigel.

Kram på er

Anmäl
2012-11-26 22:56 #1 av: PiganX

Inte pratat direkt med dig tidigare, men kul att det blivit bättre för dig iallafall! Det ger en hopp om att det faktiskt finns bra hjälp att få.

Anmäl
2012-11-26 23:21 #2 av: Admantine

Ja, jag är så glömsk och får inte fram något när jag är hos läkaren så därför började jag skriva på nätterna då jag jobbar. Det har hjälpt mig mycket att de fått läsa vilket elände jag haft och har. Jag rekommenderar det starkt till de som har svårt att verbalt få ur sig sina problem.

Anmäl
2012-11-27 12:38 #3 av: Rebellkatten

Välkommen tillbaka! =D

 

Jag brukar inte heller komma ihåg saker jag vill säga, så numera skriver jag ned allt jag vill ha sagt i ett anteckningsblock som jag alltid har med mig. =D

Bra att du fått hjälp iaf.

Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.