Skriv ett nytt inlägg! Aktuellt just nu (4) Senaste inläggen

ADD & ADHD relaterat Olika former av autism Tourettes Syndrom Motorikstörning (DCD) Tvångssyndrom (OCD) Trotssyndrom (ODD) Ansiktsblindhet (Prosopagnosi) Dyslexi & Dyskalkyli NPF + Psykisk sjukdom Övriga NPF Kan jag ha en diagnos? Utredningar (Hur? Var? När? Varför?) Allmänt Presentationer & Nya medlemmar Hjälpmedel & Stödinsatser Läkemedel & Behandlingar Lagar och regler (LSS, SoL, m.fl.) Ekonomi Kost och matlagning Tips och goda råd Var vi bor (Tråd för landskap/stad) (IRL-vänner sökes) Vänner sökes Tester Bilder & Foton Litteratur Media Dagis / Skola / Jobb / Praktik Familjeliv Diskussioner om NPF Berättelser ur verkligheten Fetalt Alkoholsyndrom (FAS) Off topic - [OT] Dagbok Lekar / Kluringar Om sajten & Om iFokus
Läkemedel & Behandlingar

En liten fråga

2012-12-31 15:04 #0 av: Tintin82

ADD/As och undrar om någon känner likadant. 54 mg concerta på morgonen 36 på eftermiddagen
Ibland känner jag att med det i kroppen blir jag mer fokuserad men jag har svårt att skratta och har roligt och när jag inte har något så är jag som den jag var innan 3 år sedan då jag fick concerta glad och även om jag fortfarande är glad så är det så mycket att fokusera på att man inte hinner vara glad och har fått höra att jag har svårt att le. Men finns det något man kan ta istället för concerta som gör mig gladare och piggare och gör att jag behåller fokus??

Anmäl
2013-01-11 15:31 #1 av: Dexters_matte

Har du någon läkare/kontakt inom sjukvården som du går till för din ADD/AS? Ta upp alla avvikande känslor med hen. Jag har turen att ha en kontakt via psyk som jag träffar för min medicinering. Av honom har jag lärt mig att ta upp minsta avvikelse i mående och beteende. Är enormt förvånad hur mycket som hänger i hop med cs-medicin och mående!

Jag kan förövrigt känna igen mig i det du skriver. Ibland kan det vara en jusetering av dosering eller byte av medicin för att du ska känna dig både fokuserad och glad!

Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.