Skriv ett nytt inlägg! Aktuellt just nu (4) Senaste inläggen

ADD & ADHD relaterat Olika former av autism Tourettes Syndrom Motorikstörning (DCD) Tvångssyndrom (OCD) Trotssyndrom (ODD) Ansiktsblindhet (Prosopagnosi) Dyslexi & Dyskalkyli NPF + Psykisk sjukdom Övriga NPF Kan jag ha en diagnos? Utredningar (Hur? Var? När? Varför?) Allmänt Presentationer & Nya medlemmar Hjälpmedel & Stödinsatser Läkemedel & Behandlingar Lagar och regler (LSS, SoL, m.fl.) Ekonomi Kost och matlagning Tips och goda råd Var vi bor (Tråd för landskap/stad) (IRL-vänner sökes) Vänner sökes Tester Bilder & Foton Litteratur Media Dagis / Skola / Jobb / Praktik Familjeliv Diskussioner om NPF Berättelser ur verkligheten Fetalt Alkoholsyndrom (FAS) Off topic - [OT] Dagbok Lekar / Kluringar Om sajten & Om iFokus
Dagis / Skola / Jobb / Praktik

Har fått jobb

2013-01-12 08:43 #0 av: Tintin82

sedan 27/11-2012 har jag haft praktik på en restaurang då jag har ADD/as så har jag haft praktik så jag kommer in i det i torsdags kom min sius och pratade med min chef och dom är nöjda med mig så från 1/2 så är jag anställd med lönebidrag:):) och från att inte trivas speciellt bra då personal har varit lite irreterade för det har varit så stressigt så har jag nu kommit in i det och jag vet vad jag ska göra och slipper fråga hela tiden..så nu har man snart jobb, gillar att träffa nytt folk och så kommer det riktigt läckra elektriker och bygg killar dit och äter och det är ju alltid kul att ha något att titta på:)

Anmäl
2013-01-12 09:33 #1 av: eldloppan

go girl!

själv alltid haft problem på mina jobb

personkemi och informationsproblem och dylikt

keep going strong

det finns så många på en arbetsplats som går odiagnosierade som själva skulle behöva hjälp med bemötande och annat

själv går jag med en invandrar tjej nu och hon pratar kortfattat och lätt

lite information samtidigt som vi tar tag i saken

blir lite i detta stuket

du göra den jag göra den

ex bra nu vi gör så och visar

väldigt bra

typ me tarzan du jane

passar mig perfekt

Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.