Skriv ett nytt inlägg! Aktuellt just nu (4) Senaste inläggen

ADD & ADHD relaterat Olika former av autism Tourettes Syndrom Motorikstörning (DCD) Tvångssyndrom (OCD) Trotssyndrom (ODD) Ansiktsblindhet (Prosopagnosi) Dyslexi & Dyskalkyli NPF + Psykisk sjukdom Övriga NPF Kan jag ha en diagnos? Utredningar (Hur? Var? När? Varför?) Allmänt Presentationer & Nya medlemmar Hjälpmedel & Stödinsatser Läkemedel & Behandlingar Lagar och regler (LSS, SoL, m.fl.) Ekonomi Kost och matlagning Tips och goda råd Var vi bor (Tråd för landskap/stad) (IRL-vänner sökes) Vänner sökes Tester Bilder & Foton Litteratur Media Dagis / Skola / Jobb / Praktik Familjeliv Diskussioner om NPF Berättelser ur verkligheten Fetalt Alkoholsyndrom (FAS) Off topic - [OT] Dagbok Lekar / Kluringar Om sajten & Om iFokus
Läkemedel & Behandlingar

Atarax

2013-02-11 10:30 #0 av: Tintin82

Hoppas jag har stavat det rätt:) Har ADD/as och concerta på dagen och innan jag ska somna tar jag attarax som fungerar jättebra. Det jag undrar är om det finns några av er som får kramper eller det känns som det kryper innanför låret? Mitt Boendestöd nämde att hon hade hört att det kunde komma vid intag av attarax någon som fått det??

Anmäl
2013-02-11 12:17 #1 av: JohannaEkroth

Jag ändrade stavningen, Tintin. 

Inte bara enbart av Atarax. Men för mig när jag kombinerade Atara med Pimperan så hoppade käken ur led 7 gånger innan de strutade i mig Stesolid och Sobril på Akuten för att häva kramperna i köken. Äter inte längre Pimperan då den f.ö. däcker mig i 2,5 dygn på gränsen till medvetslös av lägsta dosen. Pimperan är mot illamående.?

Det står väl kramper som biverkning på bipacksedeln till Atarax eller drömmer jag nu?

Jobbar på Anhöriga, BokstavsfolkHuvudvärk och Mag- & Tarmsjukdomar iFokus. 
Suicide doesn't take away the pain, it gives it to someone else -

Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.