Skriv ett nytt inlägg! Aktuellt just nu (4) Senaste inläggen

ADD & ADHD relaterat Olika former av autism Tourettes Syndrom Motorikstörning (DCD) Tvångssyndrom (OCD) Trotssyndrom (ODD) Ansiktsblindhet (Prosopagnosi) Dyslexi & Dyskalkyli NPF + Psykisk sjukdom Övriga NPF Kan jag ha en diagnos? Utredningar (Hur? Var? När? Varför?) Allmänt Presentationer & Nya medlemmar Hjälpmedel & Stödinsatser Läkemedel & Behandlingar Lagar och regler (LSS, SoL, m.fl.) Ekonomi Kost och matlagning Tips och goda råd Var vi bor (Tråd för landskap/stad) (IRL-vänner sökes) Vänner sökes Tester Bilder & Foton Litteratur Media Dagis / Skola / Jobb / Praktik Familjeliv Diskussioner om NPF Berättelser ur verkligheten Fetalt Alkoholsyndrom (FAS) Off topic - [OT] Dagbok Lekar / Kluringar Om sajten & Om iFokus
Presentationer & Nya medlemmar

Hej

2013-02-16 14:30 #0 av: Urban Jansson

Urban Heter jag och är ny medlem. Jag har ADHD och fick diagnosen för ca 3 månader sen.. Livet rullar på och vi får sen hur det utvecklas.. :) 

Anmäl
2013-02-16 14:49 #1 av: igorflickan


Hej

Vilken skön känsla att entligen förstå varför man är som man är eller?

Så kände jag när jag fick min diagnos och började läsa mer och mer om ADHD.

Att upptäcka att man inte är ensam om att kämpa och kämpa med delar i livet som de "normala" verkar fixa utan ansträngning.

Oj nu låter det som som om jag vill baka in oss bokstavsfolk i en stereotyp och det vill jag jag inte. Vi är ju alla olika fast ändå lika Skrattar

Jag är själv ny(gammal) på denna sajt. Har varit helt oaktiv ganskalänge nu.

Anmäl
2013-02-16 23:18 #2 av: Urban Jansson

Ja det va en skön känsla när jag fick diagnosen, jag har hela livet trott att jag va psykiskt sjuk (det är jag ju iof, fast ändå inte Glad). Ja olika är vi nog.. fast inte bara till det sämre, faktum är att min ADHD med inslag av autism har gjort att jag har ett jobb där mina "talanger" är helt avgörande :) Annars så har det mest varit jobbigt, jag har druckit, bytt jobb och relationer men nu är jag nykterist så livet funkar helt ok.. 

Hur funkar det för dig då? 

Anmäl
2013-02-17 05:00 #3 av: Simelion

Hej hej! Är också ny medlem i "Bokstavsfolk" . Ler

Anmäl
2013-02-18 11:26 #4 av: kattfesk

Härligt :)

Välkommen hit ;)

Anmäl
2013-02-23 14:26 #5 av: Dexters_matte

Hej och välkommen Urban! 


Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.