Skriv ett nytt inlägg! Aktuellt just nu (4) Senaste inläggen

ADD & ADHD relaterat Olika former av autism Tourettes Syndrom Motorikstörning (DCD) Tvångssyndrom (OCD) Trotssyndrom (ODD) Ansiktsblindhet (Prosopagnosi) Dyslexi & Dyskalkyli NPF + Psykisk sjukdom Övriga NPF Kan jag ha en diagnos? Utredningar (Hur? Var? När? Varför?) Allmänt Presentationer & Nya medlemmar Hjälpmedel & Stödinsatser Läkemedel & Behandlingar Lagar och regler (LSS, SoL, m.fl.) Ekonomi Kost och matlagning Tips och goda råd Var vi bor (Tråd för landskap/stad) (IRL-vänner sökes) Vänner sökes Tester Bilder & Foton Litteratur Media Dagis / Skola / Jobb / Praktik Familjeliv Diskussioner om NPF Berättelser ur verkligheten Fetalt Alkoholsyndrom (FAS) Off topic - [OT] Dagbok Lekar / Kluringar Om sajten & Om iFokus
ADD & ADHD relaterat

Concerta+nikotin

2013-02-17 21:15 #0 av: Tintin82

En konstig fråga men jag måste ställa den. Jag fick min diagnos ADD/as för tre år sedan och är 30 idag. Har varit rökare och hållit uppe i två veckor men i fredags hade jag ett återfall. Det konstiga är att jag har haft 54 mg concerta på morgonen och sedan tagit 18 vid två tiden jobbar inom restaurang och jobbar mellan 11-19. Nu under två veckor har jag bara tagit 54 mg på morgonen och när jag kommer hem går jag ut med hunden äter och tittar på tv och vid ca 22.30 lägger jag mig. Tar jag även 18 mg på eftermiddagen så blir jag inte så trött på kvällen men jag blir röksugen kanske det handlar om att på något sätt varva ner för att bli lite tröttare. Det sjuka är vid dessa tillfällen när jag varit ute med hunden går ut på balkongen och det handlar inte bara en cigarett och fem minuter utan jag kan sitta ute på balkongen flera timmar och röka. Finns det någon här som kan känna detta sambandet eller biverkan av concerta??

Anmäl
2013-02-27 09:35 #1 av: ThisIsNoMore

Känner såväl igen det

Anmäl
2013-03-01 21:04 #2 av: Tintin82

Vad gör du för att förhindra att röka??Och varför tror du det blir så??

Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.