Skriv ett nytt inlägg! Aktuellt just nu (4) Senaste inläggen

ADD & ADHD relaterat Olika former av autism Tourettes Syndrom Motorikstörning (DCD) Tvångssyndrom (OCD) Trotssyndrom (ODD) Ansiktsblindhet (Prosopagnosi) Dyslexi & Dyskalkyli NPF + Psykisk sjukdom Övriga NPF Kan jag ha en diagnos? Utredningar (Hur? Var? När? Varför?) Allmänt Presentationer & Nya medlemmar Hjälpmedel & Stödinsatser Läkemedel & Behandlingar Lagar och regler (LSS, SoL, m.fl.) Ekonomi Kost och matlagning Tips och goda råd Var vi bor (Tråd för landskap/stad) (IRL-vänner sökes) Vänner sökes Tester Bilder & Foton Litteratur Media Dagis / Skola / Jobb / Praktik Familjeliv Diskussioner om NPF Berättelser ur verkligheten Fetalt Alkoholsyndrom (FAS) Off topic - [OT] Dagbok Lekar / Kluringar Om sajten & Om iFokus
Dagis / Skola / Jobb / Praktik

onaturligt trött efter jobbet.

2013-02-26 18:01 #0 av: Anna4077

Hej
Jag har add och bipolär. Varit sjukskriven länge. Varit hemma ca 1,5 år minus några timmar i skolan. Nu har jag äntligen börjat jobba! Det går fantastiskt. Har aldrig trivts så bra med någon typ av jobb och skola. Jag mår inte dåligt psykiskt det minsta utav jobbet. Det är ganska fysiskt krävande då jag jobbar i ett stall. Jag jobbar just nu under halvtid 4 dagar i veckan är ledig på onsdagar. Problemet är att jag är otroligt trött efter jobbet. Orkar många dagar inte göra middag eller något de dagar jag jobbar. Morgonen är otroligt jobbiga trots att jag absolut älskar mitt jobb. Om jag inte jobbar mår jag jätte dåligt psykiskt och är jätte deppig. Om jag jobbar mina 4 dagar är jag bara rastlös och lite nere på söndagen.

Nu funderar jag på om jag kanske går på för hårt trots att det går bra. Vad tror ni? Är det sånt man kan 'kämpa igenom' eller är det ett tecken på att jag kör slut på mig igen? Hur är det för er att ta er till jobbet? Hur mår ni efteråt? Har gått i väggen 2 gånger och vet precis vad läkare osv kommer säga. men dom kan ju inte råda mig att kämpa på om jag är nära gränsen...

Anmäl
2013-02-26 18:10 #1 av: Hera

Känner många som inte har några diagnoser som är så trött efter jobb.
Tror det tyvärr hör till :(

Anmäl
2013-02-26 18:48 #2 av: Anna4077

Håller tummarna att det är så :) bara det funkar så kan jag lever med att vara hemskt trött. Bara jag klarar mig undan depression osv kan jag leva med det.

Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.