Skriv ett nytt inlägg! Aktuellt just nu (4) Senaste inläggen

ADD & ADHD relaterat Olika former av autism Tourettes Syndrom Motorikstörning (DCD) Tvångssyndrom (OCD) Trotssyndrom (ODD) Ansiktsblindhet (Prosopagnosi) Dyslexi & Dyskalkyli NPF + Psykisk sjukdom Övriga NPF Kan jag ha en diagnos? Utredningar (Hur? Var? När? Varför?) Allmänt Presentationer & Nya medlemmar Hjälpmedel & Stödinsatser Läkemedel & Behandlingar Lagar och regler (LSS, SoL, m.fl.) Ekonomi Kost och matlagning Tips och goda råd Var vi bor (Tråd för landskap/stad) (IRL-vänner sökes) Vänner sökes Tester Bilder & Foton Litteratur Media Dagis / Skola / Jobb / Praktik Familjeliv Diskussioner om NPF Berättelser ur verkligheten Fetalt Alkoholsyndrom (FAS) Off topic - [OT] Dagbok Lekar / Kluringar Om sajten & Om iFokus
Läkemedel & Behandlingar

Behovs Medicin

2013-04-13 09:26 #0 av: Tintin82

Har ADD/AS och ni som har concerta vet att man har uppföljning hos läkare då och då för att kolla vikt och blodtryck. Jag tar 54 på morgonen och 36 på eftermiddagen i samband med lunchen på jobbet men jag blir lite seg. Min sjuksköterska har försökt ringa mig men då jag inte kunnat svara så fick jag ett mail om att min läkare har skrivit ut en behovs medicin men att hon skulle höra av sig om information i nästa vecka. Ni som har behovs medicin vad har ni??

Anmäl
2013-04-13 14:43 #1 av: Zaphix

Ritalin. Tar i grunden concerta, men tar ritalin på em och vid behov.

Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.