Skriv ett nytt inlägg! Aktuellt just nu (4) Senaste inläggen

ADD & ADHD relaterat Olika former av autism Tourettes Syndrom Motorikstörning (DCD) Tvångssyndrom (OCD) Trotssyndrom (ODD) Ansiktsblindhet (Prosopagnosi) Dyslexi & Dyskalkyli NPF + Psykisk sjukdom Övriga NPF Kan jag ha en diagnos? Utredningar (Hur? Var? När? Varför?) Allmänt Presentationer & Nya medlemmar Hjälpmedel & Stödinsatser Läkemedel & Behandlingar Lagar och regler (LSS, SoL, m.fl.) Ekonomi Kost och matlagning Tips och goda råd Var vi bor (Tråd för landskap/stad) (IRL-vänner sökes) Vänner sökes Tester Bilder & Foton Litteratur Media Dagis / Skola / Jobb / Praktik Familjeliv Diskussioner om NPF Berättelser ur verkligheten Fetalt Alkoholsyndrom (FAS) Off topic - [OT] Dagbok Lekar / Kluringar Om sajten & Om iFokus
Presentationer & Nya medlemmar

Söker chattvän

2013-04-25 22:02 #0 av: [linsen90]


Hej!

Är tjej, 22år,  utan diagnos för tillfället (adhd/add), pga av långa väntetider. Känner mig ensam och har hela tiden känslan att ingen förstår. Skulle vilja chatta/träffa likasinnade för att utbyta tankar och erfarenheter. Bor i Norrköping där jag studerar. Gillar att träna på fritiden och hundar.

Skriv gärna några rader på min mail :)

Anmäl
2013-04-26 17:54 #1 av: [Märkligt]

Du kan få skriva till mig om du vill, jag är i samma läge som du är :)

johannastrom@live.se

Anmäl
2013-04-26 23:09 #2 av: AvellerPå

Jag är en gammal gubbe med ganska färsk diagnos, vi kanske inte skall bli chatt-vänner men jag står på din sida och jag trycker det är bra att du tränar. Jag har för övrigt en son som är 22, pluggar i Norrköping och tränar mycket och hudar har vi här hemma, likheter och förståelse finns alltså här på flera plan GladMin son har ingen diagnos och jag tror inte han har adhd men jag tror han förstår sin gamle far lite bättre nu sen han själv förstått och försökt förklara.

Läs och lär, det bästa hittar du på amerikanska sidor, det är ett 20 gånger större land och de ligger 30 år före på detta område.

Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.