Skriv ett nytt inlägg! Aktuellt just nu (4) Senaste inläggen

ADD & ADHD relaterat Olika former av autism Tourettes Syndrom Motorikstörning (DCD) Tvångssyndrom (OCD) Trotssyndrom (ODD) Ansiktsblindhet (Prosopagnosi) Dyslexi & Dyskalkyli NPF + Psykisk sjukdom Övriga NPF Kan jag ha en diagnos? Utredningar (Hur? Var? När? Varför?) Allmänt Presentationer & Nya medlemmar Hjälpmedel & Stödinsatser Läkemedel & Behandlingar Lagar och regler (LSS, SoL, m.fl.) Ekonomi Kost och matlagning Tips och goda råd Var vi bor (Tråd för landskap/stad) (IRL-vänner sökes) Vänner sökes Tester Bilder & Foton Litteratur Media Dagis / Skola / Jobb / Praktik Familjeliv Diskussioner om NPF Berättelser ur verkligheten Fetalt Alkoholsyndrom (FAS) Off topic - [OT] Dagbok Lekar / Kluringar Om sajten & Om iFokus
Allmänt

Hej igen

2013-04-29 10:48 #0 av: Pappsingen

Hejsan hej!!

Jag har inte varit inne på den här sidan på ett bra tag.
Fick för mig att jag hade råkat hamna i trubbel med några av er medlemmar, men då jag är sådan som glömmer bort tråkigheter rätt snabbt, så kommer jag inte ihåg om jag råkar komma i dispyt med någon eller några av er.

Men jag tänkte i alla fall säga att jag har saknat den här sidan lite.
Kanske är naiv nu, men var det inte väldigt trevlig stämning i den här gruppen?
Jag hade fått för mig det....skit samma..nu är jag här för att stanna..tror jag....*skrattar*

Är den trevliga mannen Varulv kvar här?

Anmäl
2013-04-29 15:55 #1 av: Hera

Ställer frågan här också. Blev inte du avstängd från sidan pga dåligt beteende eller blandar jag ihop dig med någon annan?

Sugen på att köpa eller sälja något? Klicka här!      
Relationer * HundarBodyart * Kvinna * Fiske * Viktminskning 
Har du frågor som rör iFokus och dess funktioner? -> Support!

Anmäl
2013-04-29 19:12 #2 av: Ladydragon

#1 det stämmer bra 


Anmäl
2013-04-29 19:36 #3 av: Zaphix

#1: Jo.

Anmäl
2013-04-29 19:41 #4 av: Hera

Ok.

Sugen på att köpa eller sälja något? Klicka här!      
Relationer * HundarBodyart * Kvinna * Fiske * Viktminskning 
Har du frågor som rör iFokus och dess funktioner? -> Support!

Anmäl
2013-04-30 00:54 #5 av: [Varulv]

Pappsingen: Ja, den "trevlige mannen" Varulv finns kvar här. Och jag upplevde dig likaledes som trevlig i flera avseenden - men: tyvärr, du blev utslängd med besked och som även jag bedömer det med rätta.

Alla bör väl rimligen få en andra chans, så kanske även du. Men nu är just jag inte den, som har mandat att råda över den saken.

I den bästa av världar (ur mitt perspektiv), så gavs du av adm. den där andra chansen, och så skötte du dig därefter i evärdeliga tider...

Vinkar

αγάπη

Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.