Skriv ett nytt inlägg! Aktuellt just nu (4) Senaste inläggen

ADD & ADHD relaterat Olika former av autism Tourettes Syndrom Motorikstörning (DCD) Tvångssyndrom (OCD) Trotssyndrom (ODD) Ansiktsblindhet (Prosopagnosi) Dyslexi & Dyskalkyli NPF + Psykisk sjukdom Övriga NPF Kan jag ha en diagnos? Utredningar (Hur? Var? När? Varför?) Allmänt Presentationer & Nya medlemmar Hjälpmedel & Stödinsatser Läkemedel & Behandlingar Lagar och regler (LSS, SoL, m.fl.) Ekonomi Kost och matlagning Tips och goda råd Var vi bor (Tråd för landskap/stad) (IRL-vänner sökes) Vänner sökes Tester Bilder & Foton Litteratur Media Dagis / Skola / Jobb / Praktik Familjeliv Diskussioner om NPF Berättelser ur verkligheten Fetalt Alkoholsyndrom (FAS) Off topic - [OT] Dagbok Lekar / Kluringar Om sajten & Om iFokus
Tips och goda råd

Uppföljningsformulär

2013-05-07 16:01 #0 av: Pelle Långlös

Gjorde min NPF-utredning i Uppsala för några år sedan. Nu i dagarna har det kommit ett TJOCKT formulär som jag skall svara om, om ADHD hos vuxna. Grejen är den att under utredningen pekade det åt Asperger men fick ADHD pga något som min mamma sa i intervjun. Förra året (hösten) fick jag min rätta diagnos, Asperger efter att min psykiatrier och överläkare läst igenom HELA min journal som även innehåll samtal från andra allmänna läkare om jag har Asperger eller autism.

Jag har ingen större lust att fylla i en tjockt formulär om en diagnos som inte jag har. Min första tanke var att jag skickar tillbaka detta och berättar att jag inte har ADHD som de sa att jag hade 2009 eller skall jag bara strunta i det?

Vad hade ni gjort?

MVH Ylva Blomma
* Bloggen om mitt liv *

Anmäl
2013-05-07 16:13 #1 av: iSawa

Jag hade bara struntat i det =)

Anmäl
2013-05-07 16:38 #2 av: Pelle Långlös

Hittade en mejladress så jag mejlade kvinnan istället. :-)

MVH Ylva Blomma
* Bloggen om mitt liv *

Anmäl
2013-05-07 18:07 #3 av: iSawa

Ja men det var bra =)

Anmäl
2013-05-07 18:40 #4 av: Pelle Långlös

Japp. :-)

MVH Ylva Blomma
* Bloggen om mitt liv *

Anmäl
2013-05-08 12:56 #5 av: zatanica

ja hade jag hittat en mejladress så hade jag med mejlat, de har ju ändå gjort sig besväret, lät som det var ett ganska så digert material. Bättre då att de skickar det till någon annan.

Hade gärna fyllt i massa roliga/konstiga frågor Ler

Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.