Skriv ett nytt inlägg! Aktuellt just nu (4) Senaste inläggen

ADD & ADHD relaterat Olika former av autism Tourettes Syndrom Motorikstörning (DCD) Tvångssyndrom (OCD) Trotssyndrom (ODD) Ansiktsblindhet (Prosopagnosi) Dyslexi & Dyskalkyli NPF + Psykisk sjukdom Övriga NPF Kan jag ha en diagnos? Utredningar (Hur? Var? När? Varför?) Allmänt Presentationer & Nya medlemmar Hjälpmedel & Stödinsatser Läkemedel & Behandlingar Lagar och regler (LSS, SoL, m.fl.) Ekonomi Kost och matlagning Tips och goda råd Var vi bor (Tråd för landskap/stad) (IRL-vänner sökes) Vänner sökes Tester Bilder & Foton Litteratur Media Dagis / Skola / Jobb / Praktik Familjeliv Diskussioner om NPF Berättelser ur verkligheten Fetalt Alkoholsyndrom (FAS) Off topic - [OT] Dagbok Lekar / Kluringar Om sajten & Om iFokus
Läkemedel & Behandlingar

Ljusare årstider!

2013-05-09 23:12 #0 av: Tintin82

undrar en sak jag har ADD/as och tar 54+36 mg concerta på morgonen sedan kan jag ta 36 på eftermiddagen och attarax till natten. Har tänkt på att under några veckor har jag känt av att 36 på eftermiddagen och attarax behöver jag knappt och jag vaknar upp väldigt pigg. Någon som tror att det kan ha att göra med att det har blivit ljusare ute??

Anmäl
2013-05-10 14:44 #1 av: JohannaEkroth

Visst är det så, Tintin, ljuset gör oss piggare, inte bara själsligt utan även fysiskt. Glad

Jobbar på Anhöriga, BokstavsfolkHuvudvärk och Mag- & Tarmsjukdomar iFokus. 
Suicide doesn't take away the pain, it gives it to someone else -

Anmäl
2013-05-13 11:42 #2 av: Beafer

För mig är det en blandning. Innan jag började med medicin mot ADHD så kunde jag vakna tidigare när det började bli vår/sommar. Dock så kände jag mig aldrig utsövd.

Nu kan jag vakna mycket tidigare än jag brukar och är dessutom pigg i både huvudet och kroppen :)

Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.