Skriv ett nytt inlägg! Aktuellt just nu (4) Senaste inläggen

ADD & ADHD relaterat Olika former av autism Tourettes Syndrom Motorikstörning (DCD) Tvångssyndrom (OCD) Trotssyndrom (ODD) Ansiktsblindhet (Prosopagnosi) Dyslexi & Dyskalkyli NPF + Psykisk sjukdom Övriga NPF Kan jag ha en diagnos? Utredningar (Hur? Var? När? Varför?) Allmänt Presentationer & Nya medlemmar Hjälpmedel & Stödinsatser Läkemedel & Behandlingar Lagar och regler (LSS, SoL, m.fl.) Ekonomi Kost och matlagning Tips och goda råd Var vi bor (Tråd för landskap/stad) (IRL-vänner sökes) Vänner sökes Tester Bilder & Foton Litteratur Media Dagis / Skola / Jobb / Praktik Familjeliv Diskussioner om NPF Berättelser ur verkligheten Fetalt Alkoholsyndrom (FAS) Off topic - [OT] Dagbok Lekar / Kluringar Om sajten & Om iFokus
ADD & ADHD relaterat

Tjejer med ADD/ADHD

2013-05-21 13:03 #0 av: [lucii]

Jag är så otroligt trött på att ingen kan någonting om detta då det inte är speciellt nytt. Jag skulle vilja bli informatör eller cirkelledare. Skulle någon vara intresserad tror ni?


Anmäl
2013-05-21 16:39 #1 av: Labolina_73

vad menar du? 

//Linda

Anmäl
2013-05-21 17:38 #3 av: [lucii]

Jag menar att informera hur det är att leva med ADD/ADHD. Det finns föräldrar som inte vet så mycket och det finns skolor som vet ännu mindre. Jag kämpar fortfarande för att komma in i samhället. Men det vore ju bra om någon som faktiskt vet hur det är informerar. Det som man läser i böcker handlar oftast om en typ ADD/ADHD. Men vi är alla olika.

Anmäl
2013-05-21 18:12 #4 av: miini85

håller med om att det behövs kunskap om detta. alla är vi olika. jag kämpar och verkligen brinner för det här. att folk ,arbetsgivare, skola ja alla ska få mera kunskap kring detta. även om man vet mera om detta idag så finns det fortfarande så lite människor vet. jag är med i attention gästrikland. vi har utbildningar föreläser vi gör så mycket mer än det. vill ni veta mer får ni gärna maila mig. ni får fråga vad som helst. jag finns även på fb. menade såklar skriv i pm. ju fler vi är ju mer når vi ut till alla:-) ha en trevlig kväll

Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.