Skriv ett nytt inlägg! Aktuellt just nu (4) Senaste inläggen

ADD & ADHD relaterat Olika former av autism Tourettes Syndrom Motorikstörning (DCD) Tvångssyndrom (OCD) Trotssyndrom (ODD) Ansiktsblindhet (Prosopagnosi) Dyslexi & Dyskalkyli NPF + Psykisk sjukdom Övriga NPF Kan jag ha en diagnos? Utredningar (Hur? Var? När? Varför?) Allmänt Presentationer & Nya medlemmar Hjälpmedel & Stödinsatser Läkemedel & Behandlingar Lagar och regler (LSS, SoL, m.fl.) Ekonomi Kost och matlagning Tips och goda råd Var vi bor (Tråd för landskap/stad) (IRL-vänner sökes) Vänner sökes Tester Bilder & Foton Litteratur Media Dagis / Skola / Jobb / Praktik Familjeliv Diskussioner om NPF Berättelser ur verkligheten Fetalt Alkoholsyndrom (FAS) Off topic - [OT] Dagbok Lekar / Kluringar Om sajten & Om iFokus
ADD & ADHD relaterat

Intressant artikel

2013-05-30 17:40 #0 av: Zaphix

Mitt landsting i ett nötskal..

http://www.svt.se/nyheter/regionalt/mittnytt/linn-friskforklarades-utan-att-traffa-lakare

Svar på tal ifrån den som satte min diagnos för flera år sedan, jag gillar henne och anser att hon är en av de bättre läkare jag har haft.

http://www.svt.se/nyheter/regionalt/mittnytt/i-sjukvarden-existerar-inga-sadana-rattigheter

Anmäl
2013-05-31 07:39 #1 av: Niklas

#0: Det var fel på länkarna. Jag har rättat dem.

Vänliga hälsningar, Niklas
» Förbättra din engelska på iFokus systernätverk, Savvity 🎈.

Anmäl
2013-05-31 09:31 #2 av: Zaphix

Tack. :)

Anmäl
2013-06-03 12:49 #3 av: sudniF


Om min usla uppkopling funkar ska jag titta, men ser ju lite i länkens tedxt och trassel i vårt landsting kan jagju bara hålla med om Ledsen

Anmäl
2013-06-03 20:41 #4 av: Zaphix

Har själv klarat mig ändå rätt bra ifrån trassel därifrån. Var en period på ett år där jag inte fick den hjälp jag var i behov av, men som tur är fick jag bra stöd från kommunen då vilket gjorde att jag överlevde.

Bor inte längre kvar i Sundsvall utan flyttade för ett år sedan, men har ingen fast adress eller bostad utan lär flytta runt endel framöver så är fortfarande mantalskriven i Sundsvall och tillhör det landstinget.

Men nu är enda hjälpen jag får därifrån medicinering och uppföljning två ggr per år.

Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.