Skriv ett nytt inlägg! Aktuellt just nu (4) Senaste inläggen

ADD & ADHD relaterat Olika former av autism Tourettes Syndrom Motorikstörning (DCD) Tvångssyndrom (OCD) Trotssyndrom (ODD) Ansiktsblindhet (Prosopagnosi) Dyslexi & Dyskalkyli NPF + Psykisk sjukdom Övriga NPF Kan jag ha en diagnos? Utredningar (Hur? Var? När? Varför?) Allmänt Presentationer & Nya medlemmar Hjälpmedel & Stödinsatser Läkemedel & Behandlingar Lagar och regler (LSS, SoL, m.fl.) Ekonomi Kost och matlagning Tips och goda råd Var vi bor (Tråd för landskap/stad) (IRL-vänner sökes) Vänner sökes Tester Bilder & Foton Litteratur Media Dagis / Skola / Jobb / Praktik Familjeliv Diskussioner om NPF Berättelser ur verkligheten Fetalt Alkoholsyndrom (FAS) Off topic - [OT] Dagbok Lekar / Kluringar Om sajten & Om iFokus
Läkemedel & Behandlingar

Voxra som adhd/addmedicin

2013-07-30 19:01 #0 av: [kaoset i allt]

Någon som har erfarenhet av medicinen voxra?

Anmäl
2013-07-30 19:30 #1 av: [kaoset i allt]

ingen...?

Anmäl
2013-07-31 03:08 #2 av: marsupilami

Hej!

Jag började med Voxra för...hmmm...var det två månader sen, tro? Jag har inte märkt någon säskild effekt av den utöver att jag är "blödigare" och tyvärr har mer suicidala tankar. Men jag har gott stöd av goda vänner, och tänker hålla ut ett tag till och se om det blir bättre.

Kanske att jag vissa dagar har lite lättare att "ta tag" i saker också, tyvärr inte alla dagar, dock.

Anledningen till att jag nu äter Voxra, är att jag prövat många olika SSRI- och några SNRI-preparat och inte upplevt att det hjälpt mig.

Fråga gärna mer om du undrar!

Anmäl
2013-07-31 12:35 #3 av: Zaphix

Ätit voxra i några år nu mot depression och ångest, tror inte den hjälper nåt vidare dock så vi ska prova fasa ut den nu i sommar och se vad som händer. Äter så mycket medicin nu så är inte speciellt nyttigt för kroppen. Äter även mirtazapin för samma syfte, och den hjälper.

Mår dessutom bra nu, så är dags.

Anmäl
2013-07-31 21:10 #4 av: Stressfia

Hej :) jag åt voxra i drygt två månader. På lägsta dosen kände jag en viss effekt vad gäller depressionen jag drogs med. Men blev mycket mer lättirriterad. Höjde till dubbel men det gick inte alls... Slutat helt med den, fått fluoxetine istället, som faktiskt peppar peppar verkar hjälpa.

Anmäl
2013-08-01 17:15 #5 av: [tittigul]

Hej!

Har skrivit om min upplevelse med Voxra på" ångestsjukdomar i fokus " under "värsta medicinerna", om någon vill läsa.

Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.