Skriv ett nytt inlägg! Aktuellt just nu (4) Senaste inläggen

ADD & ADHD relaterat Olika former av autism Tourettes Syndrom Motorikstörning (DCD) Tvångssyndrom (OCD) Trotssyndrom (ODD) Ansiktsblindhet (Prosopagnosi) Dyslexi & Dyskalkyli NPF + Psykisk sjukdom Övriga NPF Kan jag ha en diagnos? Utredningar (Hur? Var? När? Varför?) Allmänt Presentationer & Nya medlemmar Hjälpmedel & Stödinsatser Läkemedel & Behandlingar Lagar och regler (LSS, SoL, m.fl.) Ekonomi Kost och matlagning Tips och goda råd Var vi bor (Tråd för landskap/stad) (IRL-vänner sökes) Vänner sökes Tester Bilder & Foton Litteratur Media Dagis / Skola / Jobb / Praktik Familjeliv Diskussioner om NPF Berättelser ur verkligheten Fetalt Alkoholsyndrom (FAS) Off topic - [OT] Dagbok Lekar / Kluringar Om sajten & Om iFokus
Vänner sökes

vänner i Skåne?

2013-09-27 14:40 #0 av: silversol35

Hej,

Är en tjej på 35 år, fått min adhd-diagnos 2008 och saknar socialt liv. Bor på landet utanför Simrishamn vilket ju inte hjälper, hitflyttad pga jobb och inte lärt känna ngn. Tappar tyvärr ofta kontakten med folk för det har tagit så mkt energi bara att jobba och fixa vardagen. Tror att jag behöver vänner som har förståelse för att allt inte funkar "som vanligt" och att jag har lite alternativa lösningar på saker i vardagen. Orkar inte med fler konstiga situationer när man förklarar att "såhär funkar jag" och möts med att folk försöker "få ordning" på ens liv, dvs få en att avra som dem. Det funkar j givetvis inte, jag kan inte ändra på mig själv, då hade jag inte haft diagnosen.

Jag är oftast glad och tycker att det är roligt att göra saker, inte bara sitta och fika och prata när man träffas även om det kan vara ok ibland så vill jag inte ALLTId göra just det. Tycker också om djur, hästar och katter. Hoppas hitta en häst jag kan vara medryttare på framöver.

Hör gärna av er om ni har lust. Jag skulle bli glad!

Kram

Anmäl
2013-09-28 07:37 #1 av: JohannaEkroth

Hänvisar till denna tråden. Ballong

http://bokstavsfolk.ifokus.se/discussions/501553fe88f4722a82005fbb-bor-i-skane?5014eb9988f47221a2002093-1

Jobbar på Anhöriga, BokstavsfolkHuvudvärk och Mag- & Tarmsjukdomar iFokus. 
Suicide doesn't take away the pain, it gives it to someone else -

Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.