Skriv ett nytt inlägg! Aktuellt just nu (4) Senaste inläggen

ADD & ADHD relaterat Olika former av autism Tourettes Syndrom Motorikstörning (DCD) Tvångssyndrom (OCD) Trotssyndrom (ODD) Ansiktsblindhet (Prosopagnosi) Dyslexi & Dyskalkyli NPF + Psykisk sjukdom Övriga NPF Kan jag ha en diagnos? Utredningar (Hur? Var? När? Varför?) Allmänt Presentationer & Nya medlemmar Hjälpmedel & Stödinsatser Läkemedel & Behandlingar Lagar och regler (LSS, SoL, m.fl.) Ekonomi Kost och matlagning Tips och goda råd Var vi bor (Tråd för landskap/stad) (IRL-vänner sökes) Vänner sökes Tester Bilder & Foton Litteratur Media Dagis / Skola / Jobb / Praktik Familjeliv Diskussioner om NPF Berättelser ur verkligheten Fetalt Alkoholsyndrom (FAS) Off topic - [OT] Dagbok Lekar / Kluringar Om sajten & Om iFokus
Vänner sökes

Att leva med någon som har ADHD

2013-10-02 08:07 #0 av: mingos

Finns det någon mer här som lever med någon som har ADHD?

Skulle verkligen vilja "träffa" andra som lever med en partner som har denna diagnos..

Finns ni?


Anmäl
2013-10-02 13:31 #1 av: zatanica

Haha lever med med mig själv varje dag, bara för att skoja till det lite, Har både ADHD och Asperger, min sambo har stått ut med mig i nio år, två av dem med en ADHD diagnos och sista året även med asperger diagnosen.

Han får ibland lite smärre utbrott på mig när jag gör något tokigt eller inte fattar vad han menar.

Men vi börjar lära oss att det är viktigt att försöka vara raka med vad vi menar. Skriva upp saker så vi inte glömmer osv.

Anmäl
2013-10-16 23:09 #2 av: missporcelain

Jag är under utredning för ADHD, har lite annat smaskigt med. (Du kan läsa allt på nya personsakerna). Jag har varit tillsammans med en kille i snart 5 år och han utreds för ADD! Det funkar och vi älskar varann, MEN vi får väl utbrott på varann då och då :)

Anmäl
2013-10-18 00:30 #3 av: Niclas87

Det eh lyx att uppleva sådana människor som er:)


Anmäl
2013-10-19 15:40 #4 av: Kille33

Hmm, varför vill du träffa "andra som är tillsammans med någon som har adhd"??? Menar inte oförskämd, utan undrar alltså bara.

Anmäl
2013-10-26 19:33 #5 av: mingos

#4 För jag är gift med en man som har ADHD och vill träffa andra som lever i sådana förhållanden .. Det är inte alltid lätt.. :)

Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.