Skriv ett nytt inlägg! Aktuellt just nu (4) Senaste inläggen

ADD & ADHD relaterat Olika former av autism Tourettes Syndrom Motorikstörning (DCD) Tvångssyndrom (OCD) Trotssyndrom (ODD) Ansiktsblindhet (Prosopagnosi) Dyslexi & Dyskalkyli NPF + Psykisk sjukdom Övriga NPF Kan jag ha en diagnos? Utredningar (Hur? Var? När? Varför?) Allmänt Presentationer & Nya medlemmar Hjälpmedel & Stödinsatser Läkemedel & Behandlingar Lagar och regler (LSS, SoL, m.fl.) Ekonomi Kost och matlagning Tips och goda råd Var vi bor (Tråd för landskap/stad) (IRL-vänner sökes) Vänner sökes Tester Bilder & Foton Litteratur Media Dagis / Skola / Jobb / Praktik Familjeliv Diskussioner om NPF Berättelser ur verkligheten Fetalt Alkoholsyndrom (FAS) Off topic - [OT] Dagbok Lekar / Kluringar Om sajten & Om iFokus
Läkemedel & Behandlingar

oxascand?

2013-10-28 17:11 #0 av: gunillapower

Jag äter 150mg venlafaxin och 36 mg concerta. Nu på kvällen blir jag så nere och ångesten kryper på så nu undrar jag kan man ta oxascand tillsammans med venlafaxin och concerta.?

Anmäl
2013-10-29 12:09 #1 av: Tzatze

Jag är ingen doktor men är ändå lite sjukvårdskunnig. Enligt fass så är det inget som krockar och det är ju din läkare som har skrivit ut det och har koll. Det som kan krocka är om du tar concertan som hjälper dig att hålla dig vaken, och oxascanden som hjälper dig att sova, samtidigt. Men det gör du ju inte.

 

Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.