Skriv ett nytt inlägg! Aktuellt just nu (4) Senaste inläggen

ADD & ADHD relaterat Olika former av autism Tourettes Syndrom Motorikstörning (DCD) Tvångssyndrom (OCD) Trotssyndrom (ODD) Ansiktsblindhet (Prosopagnosi) Dyslexi & Dyskalkyli NPF + Psykisk sjukdom Övriga NPF Kan jag ha en diagnos? Utredningar (Hur? Var? När? Varför?) Allmänt Presentationer & Nya medlemmar Hjälpmedel & Stödinsatser Läkemedel & Behandlingar Lagar och regler (LSS, SoL, m.fl.) Ekonomi Kost och matlagning Tips och goda råd Var vi bor (Tråd för landskap/stad) (IRL-vänner sökes) Vänner sökes Tester Bilder & Foton Litteratur Media Dagis / Skola / Jobb / Praktik Familjeliv Diskussioner om NPF Berättelser ur verkligheten Fetalt Alkoholsyndrom (FAS) Off topic - [OT] Dagbok Lekar / Kluringar Om sajten & Om iFokus
Allmänt

Beror det på min diagnos?

2013-12-08 19:03 #0 av: GamlaBerta

Jag har i flera år känt en så enorm trötthet och sover gärna en stund på dagen. Har jag varit på min sysselsättning mellan 8-16 så är jag såå trött efteråt och kan hända att jag håller på att somna runt ett tiden.

Kan detta bero på min diagnos Atypisk Autism?

Anmäl
2013-12-08 19:10 #1 av: Tjeja

Ingen aning!

Jag har ingen autism eller så men jag känner precis lika dant med trötthet så som du beskriver och har typ alltid gjort det sedan tonåren.

Har de kollat så du inte har något problem med sköldkörteln?  

Medarbetare på FågelmatningDjurparkerVilda djur och Politik i fokus.

Anmäl
2013-12-09 04:55 #2 av: JohannaEkroth

Jag blir lika dan. Har Asperger. 

Jobbar på Anhöriga, BokstavsfolkHuvudvärk och Mag- & Tarmsjukdomar iFokus. 
Suicide doesn't take away the pain, it gives it to someone else -

Anmäl
2013-12-09 10:18 #3 av: Jebie

Kan ha med diagnos att göra tror jag. Hjärnan blir helt enkelt för trött av att sortera och processa alla intryck och vill att vi vilar, återhämtar oss en stund. Antingen får man ett spel (bryter ihop, ledsen, alldeles matt) då det blir för mycket eller så får man ta ett steg tebax å meditera en stund i ensamhet inne på WC, om det inte finns någon annan lugn plats på jobbet/skolan :-). Eller medicinera. Jag har ADD å Concerta hjälper delvis, men viktigt för mig att inte slarva med lunchen samt att ta påfyllnadsdos ca kl 14, annars supertrött å snurrigt kl 15-16-tiden.
Hoppas du får nån hjälp m denna trötthet.

Anmäl
2013-12-09 13:45 #4 av: fluffymind

Har precis samma trötthet, men jag har en ADD-diagnos.

Anmäl
2013-12-09 14:29 #5 av: SS-Henke

Samma här, all energi går till jobbet, hemma blir ingentig gjort...

Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.