Skriv ett nytt inlägg! Aktuellt just nu (4) Senaste inläggen

ADD & ADHD relaterat Olika former av autism Tourettes Syndrom Motorikstörning (DCD) Tvångssyndrom (OCD) Trotssyndrom (ODD) Ansiktsblindhet (Prosopagnosi) Dyslexi & Dyskalkyli NPF + Psykisk sjukdom Övriga NPF Kan jag ha en diagnos? Utredningar (Hur? Var? När? Varför?) Allmänt Presentationer & Nya medlemmar Hjälpmedel & Stödinsatser Läkemedel & Behandlingar Lagar och regler (LSS, SoL, m.fl.) Ekonomi Kost och matlagning Tips och goda råd Var vi bor (Tråd för landskap/stad) (IRL-vänner sökes) Vänner sökes Tester Bilder & Foton Litteratur Media Dagis / Skola / Jobb / Praktik Familjeliv Diskussioner om NPF Berättelser ur verkligheten Fetalt Alkoholsyndrom (FAS) Off topic - [OT] Dagbok Lekar / Kluringar Om sajten & Om iFokus
Läkemedel & Behandlingar

Huvudvärk

2014-01-04 14:06 #0 av: Tintin82

har inte ätit medikinet så länge men när den går ut från kroppen så får jag huvud värk...tror ni att det är tabletten någon som känner igen?

Anmäl
2014-01-04 17:22 #1 av: Splatter

Äter du dåligt när medicinen är i kroppen? För vissa så kommer huvudvärken för att de inte äter eller dricker tillräckligt mycket under dagen.

Anmäl
2014-01-04 19:03 #2 av: Tintin82

Ja kanske är det så men jag äter bättre och oftare. Innan hade jag concerta men då blev jag aldrig hungrig och denna huvudvärk hade jag inte men jag ska tänka på att dricka för det är jag dålig på

Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.