Skriv ett nytt inlägg! Aktuellt just nu (4) Senaste inläggen ADD & ADHD relaterat Olika former av autism Tourettes Syndrom Motorikstörning (DCD) Tvångssyndrom (OCD) Trotssyndrom (ODD) Ansiktsblindhet (Prosopagnosi) Dyslexi & Dyskalkyli NPF + Psykisk sjukdom Övriga NPF Kan jag ha en diagnos? Utredningar (Hur? Var? När? Varför?) Allmänt Presentationer & Nya medlemmar Hjälpmedel & Stödinsatser Läkemedel & Behandlingar Lagar och regler (LSS, SoL, m.fl.) Ekonomi Kost och matlagning Tips och goda råd Var vi bor (Tråd för landskap/stad) (IRL-vänner sökes) Vänner sökes Tester Bilder & Foton Litteratur Media Dagis / Skola / Jobb / Praktik Familjeliv Diskussioner om NPF Berättelser ur verkligheten Fetalt Alkoholsyndrom (FAS) Off topic - [OT] Dagbok Lekar / Kluringar Om sajten & Om iFokus

Om sajten & Om iFokus

Få IRL-vänner

2014-01-11 19:39 #0 av: JohannaEkroth

Många av oss med diagnoser önskar att kunna träffa likasinnade i verkligheten och utbyta tankar och umgås med. 

Jag vet av egen erfarenhet att det är lättare att umgås med personer som har egen diagnos, just för att man hamnar på samma våglängd.

På BF iFokus finns den möjligheten genom att vi har skapat en kategori med en tråd för respektive landskap/storstad. Letar man under den kategorin "Var vi bor (Tråd för landskap/stad)" här till vänster så finner man snart tråden som passar en själv. Bor man på gränsen till andra landskap så går det bra att skriva ett inlägg i den tråden också.

Trådarna är inte tänkt till att ha konversationer i. De inläggen kommer att tas bort. Utan kontakten sker i PM till den man man vill kontakta. PM:a gör man genom att klicka på användarnamnet på den man vill kontakta och inne på den användarens sida finns valet Kontakta Mig.

Tycker det är lite dålig fart på de trådarna. Och trådarna på sida 2 i den kategorin har inte fått några inlägg alls sedan jag skapade dem. Klicka bara på Äldre inlägg så kommer du till dem.

FÅ IRL-VÄNNER? 
- Hämtad från en klistrad tråd.

En av kategorierna heter "Var vi bor (Tråd för landskap/stad)".

I den kategorin finns det trådar för Sveriges alla landskap, Stockholm, Göteborg samt Åland. Man skriver en liten presentation om sig själv/kontaktannons i den tråden vilket landskap/stad/etc. man tillhör. Vill man skriva Anonymt så säg till någon moderator på sajten i ett PM i vilken tråd och vilket inlägg (#?) du har skrivit så antecknar vi det i våra gömmor.

Bor du utomlands och önskar en tråd som passar dig, PM:a en moderator så ordnar vi det ska du se!

Ballong

Jobbar på Anhöriga, BokstavsfolkHuvudvärk och Mag- & Tarmsjukdomar iFokus. 
Suicide doesn't take away the pain, it gives it to someone else -

Anmäl
2014-01-11 19:41 #1 av: JohannaEkroth

Trådarna på sida 2 i den kategorin har inte fått några inlägg alls sedan jag skapade dem. Klicka bara på Äldre inlägg så kommer du till dem.

Ballong

Jobbar på Anhöriga, BokstavsfolkHuvudvärk och Mag- & Tarmsjukdomar iFokus. 
Suicide doesn't take away the pain, it gives it to someone else -

Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.