Skriv ett nytt inlägg! Aktuellt just nu (4) Senaste inläggen

ADD & ADHD relaterat Olika former av autism Tourettes Syndrom Motorikstörning (DCD) Tvångssyndrom (OCD) Trotssyndrom (ODD) Ansiktsblindhet (Prosopagnosi) Dyslexi & Dyskalkyli NPF + Psykisk sjukdom Övriga NPF Kan jag ha en diagnos? Utredningar (Hur? Var? När? Varför?) Allmänt Presentationer & Nya medlemmar Hjälpmedel & Stödinsatser Läkemedel & Behandlingar Lagar och regler (LSS, SoL, m.fl.) Ekonomi Kost och matlagning Tips och goda råd Var vi bor (Tråd för landskap/stad) (IRL-vänner sökes) Vänner sökes Tester Bilder & Foton Litteratur Media Dagis / Skola / Jobb / Praktik Familjeliv Diskussioner om NPF Berättelser ur verkligheten Fetalt Alkoholsyndrom (FAS) Off topic - [OT] Dagbok Lekar / Kluringar Om sajten & Om iFokus
Läkemedel & Behandlingar

Betala extra för Concerta?

2014-01-30 19:21 #0 av: utanforboxen

Hej.

Skulle hämta ut medicin härom dan och skulle få nåt annat som ersatte Concerta 54. Min bror pratade om att han blev risig i magen och att det inte riktigt fungerade lika.


Har någon någon information?

Anmäl
2014-01-30 22:47 #1 av: silversol35

Har läst nånstans att patentet på concerta gått ut och att det därför nu är fritt fram för andra företag att tillverka samma läkemedel billigare. Och de byter ju till det billigaste på Apoteket om inte läkaren kryssat i att det inte går bytas. Hade jag varit du hade jag testat det billigare och om det inte funkar likadant så be läkaren kryssa i att det inte får bytas nästa gång så slipper du betala mellanskillnaden själv.

Anmäl
2014-01-30 22:56 #2 av: Hera

Jag brukar få välja om jg vill betala mer eller mindre.

Anmäl
2014-02-01 23:42 #3 av: tarotlasse

Jag fick det andra sist jag hämtade ut och kunde i princip inte välja eftersom de apoteket inte hade några Concerta på lager.

Men jag har inte märkt ngn skillnad alls på det andra fabrikatatet.

Lasse

Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.