Skriv ett nytt inlägg! Aktuellt just nu (4) Senaste inläggen

ADD & ADHD relaterat Olika former av autism Tourettes Syndrom Motorikstörning (DCD) Tvångssyndrom (OCD) Trotssyndrom (ODD) Ansiktsblindhet (Prosopagnosi) Dyslexi & Dyskalkyli NPF + Psykisk sjukdom Övriga NPF Kan jag ha en diagnos? Utredningar (Hur? Var? När? Varför?) Allmänt Presentationer & Nya medlemmar Hjälpmedel & Stödinsatser Läkemedel & Behandlingar Lagar och regler (LSS, SoL, m.fl.) Ekonomi Kost och matlagning Tips och goda råd Var vi bor (Tråd för landskap/stad) (IRL-vänner sökes) Vänner sökes Tester Bilder & Foton Litteratur Media Dagis / Skola / Jobb / Praktik Familjeliv Diskussioner om NPF Berättelser ur verkligheten Fetalt Alkoholsyndrom (FAS) Off topic - [OT] Dagbok Lekar / Kluringar Om sajten & Om iFokus
NPF + Psykisk sjukdom

Vad brukar ni göra?

2014-03-13 20:51 #0 av: pernillaa

Hej

Jag har bipolär typ 2. Har precis börjat få lite info och förståelse för vad det egentligen är och hur det påverkar mitt liv. Har medicinerats för det i flera år men aldrig fått någon diagnos eller hjälp för det trots att jag bett om det flera gånger.

Nu har jag plötsligt insett att mina "kreativa perioder" är hypomani.
jag är ju aldrig så kreativ som då och målar och pysslar och inreder och får en massa bra idéer. Men å andra sidan är jag heller aldrig så korkad som då. Jag startar projekt som absolut inte håller i längden och framförallt sårar jag människor. Häver ur mig saker, framförallt på internet som jag inte tänkt igenom som många gånger är allt för bitska och elaka. Jag är också många gånger alldeles för öppen om privata grejer. Försöker rädda hela världen, vill ta hand om alla andra.

Vad brukar ni göra under era hypomaniska perioder?

Ha en bra dag! // Pernilla


Anmäl
2014-03-14 13:03 #1 av: milla76

Oj vad detta låter likt mig, dock har jag då både  ADHD och Bipolär sjukdom så jag vet  vad som är vad av problematiken Snopen

Anmäl
2014-03-14 14:04 #2 av: pernillaa

Jag har också ADHD. Skrev visst inte det....

Ha en bra dag! // Pernilla


Anmäl
2014-03-16 13:15 #3 av: Hayabusa_

Jag gör precis som dig! Massor av nya projekt och mår skitbra. Ingen som hänger med i mitt tempo. Tyvärr har det kostat otroligt mycket pengar och sårat många människor. Dem utreder mig på bredden nu. Har nog fler diagnoser att vänta mig. Men annars är det ADHD, bipolär typ 2, GAD.

Anmäl
2014-03-19 09:43 #4 av: milla76

Pernilla, vad har du för mediciner?

Jag har aldrig energi, orkar aldrig något men däremot som du skriver

"Häver ur mig saker, framförallt på internet som jag inte tänkt igenom som många gånger är allt för bitska och elaka. Jag är också många gånger alldeles för öppen om privata grejer. Försöker rädda hela världen, vill ta hand om alla andra"

Anmäl
2014-03-19 10:00 #5 av: pernillaa

Jag har lamotrigin och concerta, Men concertan är utsatt nu då jag blir agressiv av dom.

Ha en bra dag! // Pernilla


Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.