Skriv ett nytt inlägg! Aktuellt just nu (4) Senaste inläggen

ADD & ADHD relaterat Olika former av autism Tourettes Syndrom Motorikstörning (DCD) Tvångssyndrom (OCD) Trotssyndrom (ODD) Ansiktsblindhet (Prosopagnosi) Dyslexi & Dyskalkyli NPF + Psykisk sjukdom Övriga NPF Kan jag ha en diagnos? Utredningar (Hur? Var? När? Varför?) Allmänt Presentationer & Nya medlemmar Hjälpmedel & Stödinsatser Läkemedel & Behandlingar Lagar och regler (LSS, SoL, m.fl.) Ekonomi Kost och matlagning Tips och goda råd Var vi bor (Tråd för landskap/stad) (IRL-vänner sökes) Vänner sökes Tester Bilder & Foton Litteratur Media Dagis / Skola / Jobb / Praktik Familjeliv Diskussioner om NPF Berättelser ur verkligheten Fetalt Alkoholsyndrom (FAS) Off topic - [OT] Dagbok Lekar / Kluringar Om sajten & Om iFokus
ADD & ADHD relaterat

ADHD

2014-03-14 10:58 #0 av: Gur4m1

Hej, har lite grejer som pågår i mitt liv just nu och skulle behöva någon annan med erfarenhet att prata lite med, bolla lite saker. Det gäller att få ihop vardagen, arbete och kraven som ställs när man har att göra med AMS och Socialkontoret.

Jag är 30+ och fick min diagnos för lite mer än ett år sedan. Jag har levt med det och sökte själv upp för att genomföra utredning. Vet inte var jag skulle lägga detta.


Anmäl
2014-03-14 12:11 #1 av: KittyBean

Jag har kontakt med ams/af och sånt. Jag har haft min adhd-diagnos i 1,5 år men ska förhoppningsvis påbörja utredning om AS också. 

Du får gärna prata med mig om du vill ^_^ Är också 30+ 

Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.