Skriv ett nytt inlägg! Aktuellt just nu (4) Senaste inläggen

ADD & ADHD relaterat Olika former av autism Tourettes Syndrom Motorikstörning (DCD) Tvångssyndrom (OCD) Trotssyndrom (ODD) Ansiktsblindhet (Prosopagnosi) Dyslexi & Dyskalkyli NPF + Psykisk sjukdom Övriga NPF Kan jag ha en diagnos? Utredningar (Hur? Var? När? Varför?) Allmänt Presentationer & Nya medlemmar Hjälpmedel & Stödinsatser Läkemedel & Behandlingar Lagar och regler (LSS, SoL, m.fl.) Ekonomi Kost och matlagning Tips och goda råd Var vi bor (Tråd för landskap/stad) (IRL-vänner sökes) Vänner sökes Tester Bilder & Foton Litteratur Media Dagis / Skola / Jobb / Praktik Familjeliv Diskussioner om NPF Berättelser ur verkligheten Fetalt Alkoholsyndrom (FAS) Off topic - [OT] Dagbok Lekar / Kluringar Om sajten & Om iFokus
Vänner sökes

ADD ung vuxen söker vänner över internet eller IRL

2014-06-22 09:37 #0 av: I want to belive

Tjääna! 

 Jag är en tjej på 23 år med diagnosen ADD, min ADD är relativt ny-funnen i mitt liv men den har funnits hos mig enda sen jag började gå i stort sätt . Mitt handikapp om man säger så , har ställt till det under det senaste året då jag förra året gick in i väggen pom bang ! Jag har varit rädd för att söka ögonkontakt under en längre tid , men det har börjat lätta sen jag började på min livsrehablitering, tack o lov . Jag kan upplevas som tyst och lugn och väldigt snäll .. lite för snäll .., men jag tror flera människor känner igen sig när jag säger att det behöver bara retas på en känslig nerv i hjärnan så är man ett jävla monster... Jag försöker att vara så lugn o go som möjligt när mina utbrott är på G , med tanke på att jag inte får någon medicin när jag är havande. Hur som helst , jag är en väldigt konst intresserad tjej , älskar att rita och måla , jag är något folk kallar för "GAMER" i dagens läge , jag älskar tv spel och datorspel , är även väldigt film intresserad . Jag är mamma till en underbar grabb som ska upp i skolan nu i höst , och hoppas att få en till nu till december.  

Jag bor i Västerås , centralt. Bara att skriva om jag inte verkar allt för läskig . x3

Anmäl
2014-06-22 11:33 #1 av: JohannaEkroth

Klistra gärna in din önskan i denna tråd, för att lättare finna vänner. Glad

http://bokstavsfolk.ifokus.se/discussions/50155cd3d4ebea7c6700a1fb-bor-i-vastmanland?5014eb9988f47221a2002093-1

Jobbar på Anhöriga, BokstavsfolkHuvudvärk och Mag- & Tarmsjukdomar iFokus. 
Suicide doesn't take away the pain, it gives it to someone else -

Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.