Skriv ett nytt inlägg! Aktuellt just nu (4) Senaste inläggen

ADD & ADHD relaterat Olika former av autism Tourettes Syndrom Motorikstörning (DCD) Tvångssyndrom (OCD) Trotssyndrom (ODD) Ansiktsblindhet (Prosopagnosi) Dyslexi & Dyskalkyli NPF + Psykisk sjukdom Övriga NPF Kan jag ha en diagnos? Utredningar (Hur? Var? När? Varför?) Allmänt Presentationer & Nya medlemmar Hjälpmedel & Stödinsatser Läkemedel & Behandlingar Lagar och regler (LSS, SoL, m.fl.) Ekonomi Kost och matlagning Tips och goda råd Var vi bor (Tråd för landskap/stad) (IRL-vänner sökes) Vänner sökes Tester Bilder & Foton Litteratur Media Dagis / Skola / Jobb / Praktik Familjeliv Diskussioner om NPF Berättelser ur verkligheten Fetalt Alkoholsyndrom (FAS) Off topic - [OT] Dagbok Lekar / Kluringar Om sajten & Om iFokus
Dyslexi & Dyskalkyli

För längd prov tid vid tioriprov till körkort?

2014-07-01 19:24 #0 av: Madelone

Hej.
håller på med körkort och börjar närma mej slut fasen. Så tänkte fixa muntligt prov eller förläng tid. Ringde transportstyrelsen och frågade dom idag och blev hänvisad till deras hemsida och körkortsportalen.se. Så undrar om det finns någon här som han hjälpa mej.  På körskolan säger dom att man ska skicka in en ansökan men jag hittar det ingen stans. Och ett intyg på att man har dyslexi. Intyg har jag med det är från 2003 så funderar på om det är för gammalt. Hjälp snälla.

Anmäl
2014-07-01 19:29 #1 av: Farwuq

Är det detta du frågar efter?

http://www.korkortsportalen.se/upload/dokument/Blanketter/Blanketter_TRV/TRV%20FP%20Ansokan%20f%C3%B6rl%C3%A4ngd%20och%20muntlig%20f%C3%B6r%20k%C3%B6rkort.pdf

Den vilda glädje jag kände när jag var sexton och hittade en oöppnad flaska brännvin i snön vid fotbollsplan, är tyvärr utom räckhåll idag.

V:  för Astrologi M:  för Astronomi, Beroenden, Existens, Filosofi & Finland

Anmäl
2014-07-01 19:46 #2 av: Madelone

Det är  inte transportstyrelsens.. men transport verkets och det är ju dom som har hand om proven så borde fungera :)

Anmäl
2014-07-01 21:25 #3 av: LeJ

Men fixar inte körskolan det åt dig? Vi fyllde i ansökan tillsammans på min körskola sen skickade dom in.

Anmäl
2014-07-06 18:41 #4 av: Madelone

Tror bara det är vissa körskolor som gör så. :/

Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.