Skriv ett nytt inlägg! Aktuellt just nu (4) Senaste inläggen

ADD & ADHD relaterat Olika former av autism Tourettes Syndrom Motorikstörning (DCD) Tvångssyndrom (OCD) Trotssyndrom (ODD) Ansiktsblindhet (Prosopagnosi) Dyslexi & Dyskalkyli NPF + Psykisk sjukdom Övriga NPF Kan jag ha en diagnos? Utredningar (Hur? Var? När? Varför?) Allmänt Presentationer & Nya medlemmar Hjälpmedel & Stödinsatser Läkemedel & Behandlingar Lagar och regler (LSS, SoL, m.fl.) Ekonomi Kost och matlagning Tips och goda råd Var vi bor (Tråd för landskap/stad) (IRL-vänner sökes) Vänner sökes Tester Bilder & Foton Litteratur Media Dagis / Skola / Jobb / Praktik Familjeliv Diskussioner om NPF Berättelser ur verkligheten Fetalt Alkoholsyndrom (FAS) Off topic - [OT] Dagbok Lekar / Kluringar Om sajten & Om iFokus
Tips och goda råd

Rökning!

2014-07-23 20:58 #0 av: Tintin82

Har en ADD/As diagnos och får medikinet. Har haft tre veckors semester och har verkligen haft semester och inte tagit några tabletter under den tiden heller. Men jag vet att min vardag inte fungerar utan så jag ska gå och hämta ut på fredag. Nu till mitt problem...med medikinet så röker jag rökte mycket mer med concerta men röker fortfarande lite med medikinet..,nu när jag inte tagit några tabletter så har jag varit rökfri i tre veckor och det känns helt underbart ...är rädd för att börja röka igen när jag börjar med medikinet men förhoppningsvis så känner kroppen att jag har varit rökfri i tre veckor och kan vara rökfri i fortsättningen någon som har något råd??

Anmäl
2014-07-24 13:18 #1 av: LisenM

Hej!
Släng allt som har med rökningen att göra!!! Och skriv upp eller samla pengar som du annars skulle gjort av med väl synligt! Å köp en god parfym!
Jätte bra att du hållt upp så länge! Och du har ju gjort de värsta två veckorna!
Ska inte spela moraltant å berätta alla fördelar med att sluta, men bara att lukta gott är ju toppen!
Har du mycket energi eller blir sådär sugen så gå , jogga eller spring!
Har rökt oxå, men har nu snuset å vet inte hur man ska sluta med det riktigt, så finns tips på de så tar de tacksamt emot!
Ha en bra rökfri dag och ju längre tiden går desto lättare känns det!!!

Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.