Skriv ett nytt inlägg! Aktuellt just nu (4) Senaste inläggen

ADD & ADHD relaterat Olika former av autism Tourettes Syndrom Motorikstörning (DCD) Tvångssyndrom (OCD) Trotssyndrom (ODD) Ansiktsblindhet (Prosopagnosi) Dyslexi & Dyskalkyli NPF + Psykisk sjukdom Övriga NPF Kan jag ha en diagnos? Utredningar (Hur? Var? När? Varför?) Allmänt Presentationer & Nya medlemmar Hjälpmedel & Stödinsatser Läkemedel & Behandlingar Lagar och regler (LSS, SoL, m.fl.) Ekonomi Kost och matlagning Tips och goda råd Var vi bor (Tråd för landskap/stad) (IRL-vänner sökes) Vänner sökes Tester Bilder & Foton Litteratur Media Dagis / Skola / Jobb / Praktik Familjeliv Diskussioner om NPF Berättelser ur verkligheten Fetalt Alkoholsyndrom (FAS) Off topic - [OT] Dagbok Lekar / Kluringar Om sajten & Om iFokus
ADD & ADHD relaterat

Yes

2014-10-21 13:08 #0 av: Lindaais

Att allt som är lätt för andra ska vara så himla svårt.. att känna sig dum i huvudet när man inte kommer igång. Att inte kunna fullfölja en uppgift. Att inte förstå vad som alla fattar. När man har en uppgift framför sig och alla sätter igång medan man själv sitter som ett frågetecken. Men jag är inte dum i huvudet, jag behöver bara att någon har tålamod och förklarar på ett sätt så att jag kan förstå. Då får jag bättre resultat än de flesta.

Anmäl
2014-10-21 13:26 #1 av: [cicoccabim]

"

jag är inte dum, jag har bara otur när jag tänker".

Eller??  Så känner jag mig ofta i alla fall..... 

Jag tänker så långsamt att alla andra redan är klara med diskussionen när jag får min snilleblixt. För de kommer- men jag vill tänka igenom det innan  jag säger det. Känner mig rätt ofta korkad....

Anmäl
2014-10-21 14:14 #2 av: Lakeside

Ja, men har man ADHD och bara hör hälften av det som sägs så är det ju inte då konstigt att man inte ligger i fas med de som uppfattat allt ;).
Men jag känner igen mig i det du skriver. Det är väl sällan folk med ADHD är dumma, vi har bara en massa som snurrar där hela tiden som inte alltid or relevant.

Anmäl
2014-10-21 15:45 #3 av: Skogsraah

Känner igen mig totalt. Har inte blivit diagnostiserad än. Men du är inte ensam!

Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.