Skriv ett nytt inlägg! Aktuellt just nu (4) Senaste inläggen

ADD & ADHD relaterat Olika former av autism Tourettes Syndrom Motorikstörning (DCD) Tvångssyndrom (OCD) Trotssyndrom (ODD) Ansiktsblindhet (Prosopagnosi) Dyslexi & Dyskalkyli NPF + Psykisk sjukdom Övriga NPF Kan jag ha en diagnos? Utredningar (Hur? Var? När? Varför?) Allmänt Presentationer & Nya medlemmar Hjälpmedel & Stödinsatser Läkemedel & Behandlingar Lagar och regler (LSS, SoL, m.fl.) Ekonomi Kost och matlagning Tips och goda råd Var vi bor (Tråd för landskap/stad) (IRL-vänner sökes) Vänner sökes Tester Bilder & Foton Litteratur Media Dagis / Skola / Jobb / Praktik Familjeliv Diskussioner om NPF Berättelser ur verkligheten Fetalt Alkoholsyndrom (FAS) Off topic - [OT] Dagbok Lekar / Kluringar Om sajten & Om iFokus
Allmänt

grannen tro jag är bängalott

2014-11-05 04:42 #0 av: dave76jkpg

Grannen kollade helt uppgivet och undrande på mig när han kom hem idag! På något konstigt vis råkade jag hamna i trädgården iklädd pannlampa för att räfsa löv denna kväll/natt!en sak som för mig inte är helt konstigt! Men för min granne verkade det totalt bängalott! Kollade mest konstigt på mig och skakade lite på huvudet å sa knappt hej! Själv skrattar jag mest lite och funderar!vadå du borde väl ändå lärt dig lite hur saker funkar på min sida buskarna:)men passade på att ta en rast,blir ju ändå ljust snart:
Hur brukar ni andra natt vakna människor sysselsätta er?tänkte på samma gång efterlysa andra härliga "onormala" människor som gärna sätter sig och skriver några rade om ni känner för det!absolut ingen typ av kontaktannons detta ska likna,David heter iaf jag och bor i Jönköping ! Som för övrigt måste va bland de tråkigaste städer i detta land hör gärna av er å säg tjena

Anmäl
2014-11-05 05:59 #1 av: VildaVittra

Äsch! Livet är ju så mycket roligare om man gör saker när man får lust till dom och inte när folk anser att de ska göras. Jag har stått och grävt grönsaksland mitt i natten, det enda jag undviker nattetid är maskiner som låter mycket, typ motorsågen. Gräsklipparen har jag dock igång, har en bra bit till närmaste granne och min elklippare låter inte så mycket. 

Hur förberedd är du egentligen för krig, arbetslöshet, bränder eller sjukdom? Läs mer på Prepping iFokus

Anmäl
2014-11-05 06:00 #2 av: Allamej

Jag vet inte hur ovanligt eller udda det är men jag jobbar på mina smycken, försöker hinna dom klar så jag kan börja på det nya roliga smycket Glad

Anmäl
2014-11-05 09:52 #3 av: blomman61

Tack för dom härliga inläggen så passande jag går nu mera mest omkring med hörselkåpor hemma i och med min ljudkänslighet som gör mig galen min granne ovanför håller på att göra mig tokig, så jag ser ut och känner mig som ett Ufo   snart glömmer jag väl av mig och går ut i dom åxå (ha ha) Ha en bra dag alla härliga jämnlika kreativa människor.

Anmäl
2014-11-05 22:54 #4 av: zatanica

Själv fick jag lust att klippa ner ett par buskar innan snön försvunnit helt. Såg hur grannen kikade undrande på mig. Gör saker när det faller in även om det anses som konstigt. Ligger gärna i snön på vintern och tittar på stjärnorna. Har även en studsmatta som jag hoppar på för att bli av med springet i benen, många bilar har saktat ner och tittat. Inte så vanligt antar jag med en 31 åring som hoppar som en galning.

Anmäl
2014-11-06 17:29 #5 av: dave76jkpg

Jag kan inget annat än att bara le STORT då man läser det ni skrivit efter mitt inlägg!!!
Helt plötsligt får jag en känsla av att fan David du är verkligen inte ensam!!och kan ärligt säga att det gör mig tok glad!även om jag vet att jag även ni kan tycka det är jobbigt!!men fan!har vi inte jävligt roligt oxå:):)
Idag när jag vaknade å öppnade dörren va allting helt klätt i vit nysnö!!så nu står det givetvis en fin snö gubbe och 5 nya lycktor i trädgården!!och som vanligt ställde grannen en fråga:)undrade om jag hade haft besök av någon vän som har barn!men svara att nej det här har jag gjort helt på egen hand!!föreslog oxå att han själv borde släppa loss lite å göra något liknade:)

Anmäl
2014-11-06 17:29 #6 av: dave76jkpg

Jag kan inget annat än att bara le STORT då man läser det ni skrivit efter mitt inlägg!!!
Helt plötsligt får jag en känsla av att fan David du är verkligen inte ensam!!och kan ärligt säga att det gör mig tok glad!även om jag vet att jag även ni kan tycka det är jobbigt!!men fan!har vi inte jävligt roligt oxå:):)
Idag när jag vaknade å öppnade dörren va allting helt klätt i vit nysnö!!så nu står det givetvis en fin snö gubbe och 5 nya lycktor i trädgården!!och som vanligt ställde grannen en fråga:)undrade om jag hade haft besök av någon vän som har barn!men svara att nej det här har jag gjort helt på egen hand!!föreslog oxå att han själv borde släppa loss lite å göra något liknade:)

Anmäl
2014-11-07 12:04 #7 av: [[thelamb]]

Haha jag älskar de! Alla borde göra snögubbar! Men neene det är en "barngrej" enligt folk, som många andra grejer man egentligen borde göra som vuxen också :P Fyfan va tråkigt vuxna utan "barnasinne" måste ha det. Jag brukar mest bara kolla film o serier på natta.. Men om jag hade en trädgård hade jag lätt gått ut o gjort snögobbe!! Gärna legat o gjort snöängel med och hoppats på att någon tråkig granne skulle komma förbi o reta sig så mycket att hen inte skulle kunna sova Tummen upp

Anmäl
2014-11-07 21:57 #8 av: zatanica

haha snöänglar brukar jag göra Leroch snölyktor på våra infartsstolpar. Ett tipps gör en stor snöhög och forma den som ett spöke, sedan gröper man ur den i ryggen typ, petar två hål för ögon och gör en mun och vips så har man ett snöspöke som man kan sätta ljus i. Lite variation på vanliga snölyktor.

Igår kom det en snubbe som skulle kolla på vårat värmesystem och störde när jag skulle göra en snögubbe. Men det var lugnt för jag hade hunnit skutta runt som ett barn bland de stora fallande snöflingorna.

Anmäl
2014-11-15 03:27 #9 av: add-apa

Åh jag vill också ha en studsmattaaa!!! Gapskrattar

Anmäl
2014-11-15 13:39 #10 av: Hera

Ge mig snö! Här är bara grått, blåsigt och trist. Vill åka pulka och bygga lyktor!

Sugen på att köpa eller sälja något? Klicka här!      
Relationer * HundarBodyart * Kvinna * Fiske * Viktminskning 
Har du frågor som rör iFokus och dess funktioner? -> Support!

Anmäl
2014-12-03 17:48 #11 av: botakt

Äsch. Jag brukar få för mig att städa mitt rum mitt i natten, baka matbröd osv. Ser inget konstigt i det :)

Tur man bor hemma och inte ihop med nån kille. Då skulle man väl få konstiga blickar xD

Anmäl
2014-12-07 23:13 #12 av: dave76jkpg

Håller helt med dig!helt ärligt så tycker jag fan dom som inte gör som vi gör saker som dom konstiga!så även om du senare flyttar ihop med killen så fortsätt göra det på ditt sätt!
Har försökt ett flertal gånger när jag bott ihop med någon att inte göra det som jag gör det,och ha fått väldigt konstiga blickar och även slutat med att dom packat å dragit:)
Så nu bor jag med en rottwailer tik som heter axa!vist hon kollar ganska ofta på mig när jag stökar omkring och hon vill sova,men hon viftar mest på svansen i alla lägen och verkar nöjd:):)

Anmäl
2014-12-14 22:46 #13 av: sessi

jag brukar städa när andra går och lägger sig . bor ensam så jag stör ingen. det är så lugnt och skönt nattetid. då får man vara själv utan en massa störelse moment.

när jag bodde i hus med min dåvarande sambo så rensade jag rabatter sent om kvällarna , skönt när det var svalt och man slapp bli avbruten av folk och man kunde lyssna på musik i lugn och roLyssnar på musik

Anmäl

Det finns en till kommentar till den här diskussionen. Den är bara synlig för medlemmar på iFokus. För att läsa kommentaren, logga in eller registrera dig på iFokus.