Skriv ett nytt inlägg! Aktuellt just nu (4) Senaste inläggen

ADD & ADHD relaterat Olika former av autism Tourettes Syndrom Motorikstörning (DCD) Tvångssyndrom (OCD) Trotssyndrom (ODD) Ansiktsblindhet (Prosopagnosi) Dyslexi & Dyskalkyli NPF + Psykisk sjukdom Övriga NPF Kan jag ha en diagnos? Utredningar (Hur? Var? När? Varför?) Allmänt Presentationer & Nya medlemmar Hjälpmedel & Stödinsatser Läkemedel & Behandlingar Lagar och regler (LSS, SoL, m.fl.) Ekonomi Kost och matlagning Tips och goda råd Var vi bor (Tråd för landskap/stad) (IRL-vänner sökes) Vänner sökes Tester Bilder & Foton Litteratur Media Dagis / Skola / Jobb / Praktik Familjeliv Diskussioner om NPF Berättelser ur verkligheten Fetalt Alkoholsyndrom (FAS) Off topic - [OT] Dagbok Lekar / Kluringar Om sajten & Om iFokus
Off topic - [OT]

Tatuering?

2014-11-07 14:37 #0 av: IceTee

Lite löjligt kanske, men är det någon som hyllat sin diagnos med en tetuering (eller något annat för den delen)?

Själv hittade jag att organea bandet står för både självskadebeteende och ADHD, så här är min 18årspresent (nygjord på bilden): 

Medarbetare på Skor iFokus

Anmäl
2014-11-07 14:46 #1 av: Lia

Jag skulle nog aldrig kunna printa in min diagnos i min kropp, men jag förstår varför man gör det, och gör man det, som du gjort, så tycker jag att det är fint :)

Däremot har jag ett berlockarband där jag hänger delar av mitt liv, som tex mina diagnoser. Nyligen köpte jag en liten nyckelpiga som då står för borderline.

Söker du vänner? Klicka här!

Borderline & Depression & Goth & IBS & Social ångest & Vänskap Gapskrattar

Anmäl
2014-11-09 12:11 #2 av: Hera

Skulle aldrig hylla något som jag hellre hade varit utan.

Anmäl
2014-11-09 21:25 #3 av: Anonym

Själv använder jag ofta mina  halsband från Pilgrim där det står ADHD ingraverat har flera olika... tycker själv det är ett bra och lättsamt sätt att börja prata om det hela och jag skäms inte ett dugg för min ADHD diagnos därför bär jag halsbanden med stolthet Glad

T.S jättefin tatuering Glad

här finns länk till var man kan köpa halsbanden Länk

Anmäl
2014-11-10 19:33 #4 av: LisenM

Känner mig knäpp idag, men en text i pannan ADHD!
Det kanske skulle underlätta??!!! HahAha
PS, jag har tatueringar, men inget i pannan å ingen adhd text! ;)
Fast jag har en skum som egentligen symboliserar mina jag, fast det är ingen som förstår! :)
Å jag gillar din! Fin, å grattis i efterskott!!🎁

Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.