Skriv ett nytt inlägg! Aktuellt just nu (4) Senaste inläggen

ADD & ADHD relaterat Olika former av autism Tourettes Syndrom Motorikstörning (DCD) Tvångssyndrom (OCD) Trotssyndrom (ODD) Ansiktsblindhet (Prosopagnosi) Dyslexi & Dyskalkyli NPF + Psykisk sjukdom Övriga NPF Kan jag ha en diagnos? Utredningar (Hur? Var? När? Varför?) Allmänt Presentationer & Nya medlemmar Hjälpmedel & Stödinsatser Läkemedel & Behandlingar Lagar och regler (LSS, SoL, m.fl.) Ekonomi Kost och matlagning Tips och goda råd Var vi bor (Tråd för landskap/stad) (IRL-vänner sökes) Vänner sökes Tester Bilder & Foton Litteratur Media Dagis / Skola / Jobb / Praktik Familjeliv Diskussioner om NPF Berättelser ur verkligheten Fetalt Alkoholsyndrom (FAS) Off topic - [OT] Dagbok Lekar / Kluringar Om sajten & Om iFokus
Vänner sökes

Väldigt ensam

2014-11-17 11:32 #0 av: wynomie

Jag är en 20 årig tjej som är extremt blyg och ensam.
De senaste åren har varit väldigt jobbiga. Mycket trauman, isolering, psykoser, depressioner, självmordsförsök och tvångsinläggningar på psyk.
Bor nu på ett HVB-hem vilket jag gjort ett bra tag.

Jag är väldigt blyg och har svårt för att lära känna/behålla vänner. Har asperger så jag vet inte om det är orsaken till att jag är helt socialt handikappad.

Mina intressen är djur, främst hundar och gnagare. Har själv flera husdjur. Även blivit lite besatt av att röra på mig och träna på gym några gånger i veckan, då jag pga antipsykotika gått upp mycket i vikt. Men det är allt.

Jag är väldigt spontan, men har 0 vänner, ingen att göra saker tillsammans med.
Jag dricker i princip aldrig men det har hänt att jag rökt på för att komma ifrån verkligheten. De flesta gångerna har varit för mig själv och det lär hända igen vilket kan göra att jag verkar lite borta ibland men det är väldigt väldigt sällan.

Jag är väldigt ensam och skulle verkligen behöva någon att prata med, kanske t.om träffa. Om det känns rätt. Gärna någon med liknande erfarenheter, men det kvittar. Kön och ålder är oviktigt.

Skicka gärna ett pm om du har lust

Anmäl
2014-11-18 15:15 #1 av: dave76jkpg

Halloj!david heter jag!38 år från Jönköping..
Är oxå tokigt förälskad i hundar..har en rottweiler tik som heter axa..
Så vad gör du annars förutom att träna,och göra dig själv illa?menar du måste ha massor av roliga/fantastiska egenskaper som själ och person😉
Hls Dave

Anmäl
2014-11-18 15:25 #2 av: Pysen_87

Känner igen detta med att känna sig ensam, har inte kvar en enda vän från skoltiden. Har en kontaktperson via LSS som jag träffar ibland.  Har också varit tvångsinlagd pga av psykoser, hamnar där några gånger om året. 

Tycker också om djur, har hund, katt, sköldpaddor. Utan dom så skulle jag inte funnits kvar, jag kan inte tänka mig att lämna kvar dom!

Vad äter du för medicin?

Jag har Clozapine och Setralin (+ tillskott)

Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.