Skriv ett nytt inlägg! Aktuellt just nu (4) Senaste inläggen

ADD & ADHD relaterat Olika former av autism Tourettes Syndrom Motorikstörning (DCD) Tvångssyndrom (OCD) Trotssyndrom (ODD) Ansiktsblindhet (Prosopagnosi) Dyslexi & Dyskalkyli NPF + Psykisk sjukdom Övriga NPF Kan jag ha en diagnos? Utredningar (Hur? Var? När? Varför?) Allmänt Presentationer & Nya medlemmar Hjälpmedel & Stödinsatser Läkemedel & Behandlingar Lagar och regler (LSS, SoL, m.fl.) Ekonomi Kost och matlagning Tips och goda råd Var vi bor (Tråd för landskap/stad) (IRL-vänner sökes) Vänner sökes Tester Bilder & Foton Litteratur Media Dagis / Skola / Jobb / Praktik Familjeliv Diskussioner om NPF Berättelser ur verkligheten Fetalt Alkoholsyndrom (FAS) Off topic - [OT] Dagbok Lekar / Kluringar Om sajten & Om iFokus
Vänner sökes

Autismprat?

2014-12-03 17:40 #0 av: Kagamine

Hej! Jag är en femtonårig tjej som har haft det svårt med ångest och depressioner länge, och jag har äntligen fått diagnosen Asperger's. Jag skulle gärna vilja prata med någon som går igenom lite samma som jag, då jag inte känner någon med någon autismspektra störning, och skulle gärna vilja prata med någon om det.

Så, skicka mig gärna ett meddelande!

Anmäl
2014-12-03 17:49 #1 av: The Idizen

Jag är 13, snart 14. Har också autism .. Det är inte så att jag vet över mycket, men jag vet lite och kanske kan svara på någon fråga. :)

Har du kik? 

Anmäl
2015-04-19 02:59 #2 av: [klarabastin]

har asperger och depression.. dukan pm:a mig om du vill prata:) är inne varge dag!

Medarebetare på: Vegan ifokus

Anmäl
2015-04-19 15:55 #3 av: Snuttefia

Jag kan kanske hjälpa med :)

Anmäl
2015-04-28 13:14 #4 av: SaraU

kanske är lite väl gamal men jag fick min AS diagnos när jag var 17 pga att jag var deprimerad. Känner du att du vill skriva till mig så får du

Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.