Skriv ett nytt inlägg! Aktuellt just nu (4) Senaste inläggen

ADD & ADHD relaterat Olika former av autism Tourettes Syndrom Motorikstörning (DCD) Tvångssyndrom (OCD) Trotssyndrom (ODD) Ansiktsblindhet (Prosopagnosi) Dyslexi & Dyskalkyli NPF + Psykisk sjukdom Övriga NPF Kan jag ha en diagnos? Utredningar (Hur? Var? När? Varför?) Allmänt Presentationer & Nya medlemmar Hjälpmedel & Stödinsatser Läkemedel & Behandlingar Lagar och regler (LSS, SoL, m.fl.) Ekonomi Kost och matlagning Tips och goda råd Var vi bor (Tråd för landskap/stad) (IRL-vänner sökes) Vänner sökes Tester Bilder & Foton Litteratur Media Dagis / Skola / Jobb / Praktik Familjeliv Diskussioner om NPF Berättelser ur verkligheten Fetalt Alkoholsyndrom (FAS) Off topic - [OT] Dagbok Lekar / Kluringar Om sajten & Om iFokus
Allmänt

Silverfat(ASG)vadå silverfat

2014-12-14 05:01 #0 av: dave76jkpg

Hhmm!
Har under en tid varit lite sugen på en goding till tjej å på alla gentlemans sätt visat mitt intresse för henne!Men ju längre tid som gått har jag mer och mer funderat på om hon inte alls är intresserad,skiter helt i vilket eller om hon helt enkelt är korkad på något sätt,så idag ställde jag in gentlemanen i garderoben å helt enkelt framförde mitt intresse mer rakt ut!
En stund senare får jag ett sms där hon skriver något i stil med att ska man få kila ihop med henne så måste man visa prov på div saker!samt att hör serveras inget på "silverfat"smile!
Ha ha!vafan vadå silverfat!min första tanke blev ist att undra hur högt hon placerar sig själv,å på vilken nivå tror hon jag befinner mig:)
Så mitt svar va ganska enkelt...förklarade snällt vad jag anser man använder silverfat till och det är något man lägger grisen på på julafton!Och föreslog oxå att det nog är bäst att lägga en filt först så inte kexet ligger å fryser:):)
Kontentan av hela saken blev iaf att efter all denna uppvaktning enl gentlemans regler så landade allt på ett jävla silverfat och imorgon har jag en dejt,
Slutar verkligen aldrig förvånas över vilka helt skilda planeter vi killar vs tjejer måste komma ifrån👍👌
Livet är bra nice

Anmäl
2014-12-14 05:21 #1 av: Ladydragon

ett tips är oxå att helt enkelt vara rak o ärlig med du vad vill och hoppas på och förstår man inte något så frågar man helt enkelt 

är själv så otroligt trött på dessa "spel" som ska spelas när man är intresserad av någon hur svårt kan det vara att antingen säga vad man känner vill o hoppas på eller försiktigt helt enkelt ta saken i egna händer och visa med kroppskontakt vad man vill hålla handen ge en kyss eller liknande 

Anmäl
2014-12-14 06:32 #2 av: dave76jkpg

Yes!är helt och hållet med på saken om att det alltid ska vara något slags spel och testande mm mm...ha verkligen varit snäll artig på alla sätt men till slut så talade jag rakt och ärligt om vad jag ville och inte,men direkt så skulle blev det tal om att det skulle visas det ena med det andra,silverfat hit och silverfat dit!sätter nivån på mig själv betydligt högre än att kag skulle behöva presterat mor belöning:)
A ja får väl se hur det går

Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.