Skriv ett nytt inlägg! Aktuellt just nu (4) Senaste inläggen ADD & ADHD relaterat Olika former av autism Tourettes Syndrom Motorikstörning (DCD) Tvångssyndrom (OCD) Trotssyndrom (ODD) Ansiktsblindhet (Prosopagnosi) Dyslexi & Dyskalkyli NPF + Psykisk sjukdom Övriga NPF Kan jag ha en diagnos? Utredningar (Hur? Var? När? Varför?) Allmänt Presentationer & Nya medlemmar Hjälpmedel & Stödinsatser Läkemedel & Behandlingar Lagar och regler (LSS, SoL, m.fl.) Ekonomi Kost och matlagning Tips och goda råd Var vi bor (Tråd för landskap/stad) (IRL-vänner sökes) Vänner sökes Tester Bilder & Foton Litteratur Media Dagis / Skola / Jobb / Praktik Familjeliv Diskussioner om NPF Berättelser ur verkligheten

Fetalt Alkoholsyndrom (FAS) Off topic - [OT] Dagbok Lekar / Kluringar Om sajten & Om iFokus
Berättelser ur verkligheten

känslor

2015-02-22 18:44 #0 av: lillan-65

Hej, ja vil först seja att ja inte är medlem här men läst på dena sidan endå ibland (först av en slump o sen merkte ja att ja kende ijen mej i mycket av andra här. Jag har ignen diagnos som tilhör dena sidan. Nog om det. Det som bejymra mej NU är att ja har svårt att få fram kenslor (på det mesta). Ja vet ju sjelvklart VAD ja tyker om VAD ja INTE tyker om o OM ja vil det ska gå bra för nån, kener med om ja saknar nån som ja har behov av, Jag vet att det INTE beror på medecinbiverkan hos mej eftersom ja har inte alltid haft medecin o har endå jemt haft deta problem ( o när ja var liten förstog ja inte att det VAR ett problem utan tykte vel andra var kneppa). Det är ju inte så att det är ett jeteproblem men snarare när det hender nåt i mit liv (bra eller dålit) så tenker ja på det för då blir ja påmind. Ja har sett att fler här har "problem med kenslor o kenna o så" det ja undra är har ni haft det så jemt?? Har ni sökt läkare för det? Finns det medeciner för sånt? har ni fått tips på HUR ni ska hantera det, o i såna fal från VEM? (psykolog eller kurator??.  Har ni haft en taskig barndom så det kan ha med det o jöra?? Jag tyker ja förklarat bra så nu hopas ja på svar så ja vet hur ja ska tenka. Men helst inte för många svar för då blir det jobbit om alla tyker olika. Tack på förhand.

Anmäl
2015-02-23 14:02 #1 av: lillan-65

Vil bara seja att det är HELT okej o kansje bara svara på NÅT om man inte kan je svar på allt ja undrar. O ja kan med seja att ja menar INTE att nån ska jissa nån diagnos  utan bara svara utefter egen erfarenhet som tips till mej typ. Tack på förhand.

Anmäl
2015-02-23 18:04 #2 av: [Udoon]

har tyvärr väldigt svårt att läsa ditt inlägg så kan inte vara till någon större hjälpLedsen ge det ett par dar, är inte jätteaktivt på den här sidan alla gånger.

Anmäl
2015-02-25 09:54 #3 av: lillan-65

Okej tack för svar (men ja förstår det inte riktit) i min dator syns det tydlit på allt ja skrivit. 

Anmäl
2015-02-25 10:53 #4 av: Hera

#3 Tror #1 syftar på att du stavar väldigt fel. Har man redan koncentrationssvårigheter blir det väldigt svårt att läsa felstavade texter eftersom texten inte flyter.

Sugen på att köpa eller sälja något? Klicka här!      
Relationer * HundarBodyart * Kvinna * Fiske * Viktminskning 
Har du frågor som rör iFokus och dess funktioner? -> Support!

Anmäl
2015-02-25 13:33 #5 av: lillan-65

okej tack då förstår ja. O ja orkar inte skriva om allt efter en ordlista. Men tack endå.

Anmäl
2015-02-25 13:44 #6 av: Hera

Ett tips är att skaffa rättstavning till din webbläsare :)

Sugen på att köpa eller sälja något? Klicka här!      
Relationer * HundarBodyart * Kvinna * Fiske * Viktminskning 
Har du frågor som rör iFokus och dess funktioner? -> Support!

Anmäl
2015-02-25 13:55 #7 av: lillan-65

Ja vet inte om ja har nån webbläsare i min dator men förut hade ja ett abc program o sen (lengesen) försvan det  o ja måste lemna in datorn för o få ijen det. O ja måste åka långt för o lemna in den för det fins inte där ja bor, så det har inte blivit av. O ja vet sjelv att ja är i behov av det men tack endå för tipset.

Anmäl
2015-02-25 13:59 #8 av: Hera

Du måste ha en webbläsare för att sitta på internet sidor?

Sugen på att köpa eller sälja något? Klicka här!      
Relationer * HundarBodyart * Kvinna * Fiske * Viktminskning 
Har du frågor som rör iFokus och dess funktioner? -> Support!

Anmäl
2015-02-25 14:06 #9 av: lillan-65

Du har ett frågetecken efter det du skrivit men ja fatar inte frågan (fast ja läst flera gånger. Är det typ lag på webbläsare eller HUR menar du??

Anmäl
2015-02-25 14:07 #10 av: Hera

Det är genom webbläsaren du öppnar internetsidor.

Sugen på att köpa eller sälja något? Klicka här!      
Relationer * HundarBodyart * Kvinna * Fiske * Viktminskning 
Har du frågor som rör iFokus och dess funktioner? -> Support!

Anmäl
2015-02-25 15:52 #11 av: lillan-65

okej tack

Anmäl
2015-02-25 23:16 #12 av: tarotlasse

Lillan 65 välkommen hit.  Jag tror att du visst hör hemma på detta forum.

Skriv o lässvårigheter går också under bokstavs kombinationerna och vi har avikelser på samma kromsom 16. 

Känslor är också något många av oss har problem med. 

Jag skrev om mina egna  problem med både visa och ge känslor i tråden om att vara osäker på var man har folk. 

Lasse 

Anmäl
2015-02-25 23:56 #13 av: IceTee

Nu ska jag se ifall jag förstod ditt inlägg rätt här (hade tyvärr också lite svårt att hänga med...)

Jag har till och från problem med känslor. Speciellt om jag mår dåligt, då blir det bara jobbigt när folk bryr sig och jag vill helst inte behöva ha massor av kramar och sånt. Jag kan också ha svårt att uttrycka känslor av tacksamhet och kärlek. Ofta blir det något inövat jag säger för att visa att jag faktiskt ÄR tacksam! Och när min pojkvän förklarar hur mycket han älskar mig eller liknande blir jag väldigt glad men också illa till mods eftersom jag inte vet vad jag ska säga

Förstod jag din fråga rätt nu?

Medarbetare på Skor iFokus

Anmäl

Det finns en till kommentar till den här diskussionen. Den är bara synlig för medlemmar på iFokus. För att läsa kommentaren, logga in eller registrera dig på iFokus.