Skriv ett nytt inlägg! Aktuellt just nu (4) Senaste inläggen

ADD & ADHD relaterat Olika former av autism Tourettes Syndrom Motorikstörning (DCD) Tvångssyndrom (OCD) Trotssyndrom (ODD) Ansiktsblindhet (Prosopagnosi) Dyslexi & Dyskalkyli NPF + Psykisk sjukdom Övriga NPF Kan jag ha en diagnos? Utredningar (Hur? Var? När? Varför?) Allmänt Presentationer & Nya medlemmar Hjälpmedel & Stödinsatser Läkemedel & Behandlingar Lagar och regler (LSS, SoL, m.fl.) Ekonomi Kost och matlagning Tips och goda råd Var vi bor (Tråd för landskap/stad) (IRL-vänner sökes) Vänner sökes Tester Bilder & Foton Litteratur Media Dagis / Skola / Jobb / Praktik Familjeliv Diskussioner om NPF Berättelser ur verkligheten Fetalt Alkoholsyndrom (FAS) Off topic - [OT] Dagbok Lekar / Kluringar Om sajten & Om iFokus
Off topic - [OT]

kissar på mig

2015-03-03 15:35 #0 av: david53

Har ett problem som är ganska pinsamt att prata om men iaf jag är en kille på 22 år och har tyvärr fortfarande problem med att jag kissar på mig, när jag blir kissnödiga blir det snabbt värre och ett flertal gånger har jag kissat ner mig på bland annat tunnelbanan och i sängen på natten, när jag var barn fram tills ca 12 år kissade jag ofta ner mig och brukade vakna på nätterna av att jag kissade ner mig, sen upphörde problemen och har kommit tillbaka nu! Någon mer med samma problem eller som vet var man kan vända sig för hjälp?

Anmäl
2015-03-03 15:37 #1 av: Cireea

Det där borde du kolla upp hos en vårdcentral. En i min familj har samma problem och hon fick tejpa upp sitt urinrör och grejer för att det inte skulle läcka. 

Sajter: FilmGuldhamster, Datorspel, Minecraft, Twilight & Sydkorea
⎿Uppfödare på Eyos Hamsteruppfödning
"Better Yehet today than Kkaebsong tomorrow"

Anmäl
2015-03-03 15:39 #2 av: Hera

Håller med om att du ska söka vård. Det finns hjälp att få. 

Anmäl
2015-03-05 00:38 #3 av: JohannaEkroth

Vad har du för diagnos? Det där att känna att man är kissnödig förrän det är för sent är vanligt vid bokstavsdiagnoser. Men det finns ju hjälpmedel att få utskrivna. Brukar vara gratis vad gäller sådant. Men du vänder dig till din Vårdcentral och bokar tid hos en distriktssköterska där så ska du se att du får hjälp. Ett annat sätt är ju att sätta mobilen på alarm så du inte glömmer dig.

Dricker du mycket kaffe, Cola eller te. De innehåller koffein som är urindrivande. I så fall bör du dra ner på det.

Jobbar på Anhöriga, BokstavsfolkHuvudvärk och Mag- & Tarmsjukdomar iFokus. 
Suicide doesn't take away the pain, it gives it to someone else -

Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.