Skriv ett nytt inlägg! Aktuellt just nu (4) Senaste inläggen

ADD & ADHD relaterat Olika former av autism Tourettes Syndrom Motorikstörning (DCD) Tvångssyndrom (OCD) Trotssyndrom (ODD) Ansiktsblindhet (Prosopagnosi) Dyslexi & Dyskalkyli NPF + Psykisk sjukdom Övriga NPF Kan jag ha en diagnos? Utredningar (Hur? Var? När? Varför?) Allmänt Presentationer & Nya medlemmar Hjälpmedel & Stödinsatser Läkemedel & Behandlingar Lagar och regler (LSS, SoL, m.fl.) Ekonomi Kost och matlagning Tips och goda råd Var vi bor (Tråd för landskap/stad) (IRL-vänner sökes) Vänner sökes Tester Bilder & Foton Litteratur Media Dagis / Skola / Jobb / Praktik Familjeliv Diskussioner om NPF Berättelser ur verkligheten Fetalt Alkoholsyndrom (FAS) Off topic - [OT] Dagbok Lekar / Kluringar Om sajten & Om iFokus
ADD & ADHD relaterat

Vanligt att rabbla siffror för sig själv?

2015-03-05 10:01 #0 av: IngridK

Jag har ADHD och jag har upptäckt att jag när jag är ensam väldigt ofta räknar 123... osv, ibland 2 4 6 etc. Det är ibland väldigt irriterande för mig och när jag är stressad är det mer intensivt. Ibland om jag plötsligt blir tilltalad så kan det hända att jag säger siffran jag är på och det känns lite dumt. Jag försöker låta bli men det är svårt. Inget stort problem men jag undrar om det är vanligt att hålla på så?

Anmäl
2015-03-06 22:07 #1 av: nikkaluokta

Själv rabblar jag bokstäver 😊

Anmäl
2015-03-07 22:18 #2 av: fridelfina

Fniss, jag kommer på mig själv med att rabbla reg.nummer på bilar ibland.... har dock inte nån diagnos (halkade in på sidan bara och tänkte läsa lite då det finns personer in min närhet som har en del bokstäver!)

Är rabblandet nåt bokstavsdiagnos-typiskt?

   
Anmäl
2015-03-08 16:15 #3 av: Hera

#2 Det finns ingenting som är typiskt för bokstavsdiagnoser. Det är ju väldigt olika diagnoser. 

Sugen på att köpa eller sälja något? Klicka här!      
Relationer * HundarBodyart * Kvinna * Fiske * Viktminskning 
Har du frågor som rör iFokus och dess funktioner? -> Support!

Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.