Skriv ett nytt inlägg! Aktuellt just nu (4) Senaste inläggen

ADD & ADHD relaterat Olika former av autism Tourettes Syndrom Motorikstörning (DCD) Tvångssyndrom (OCD) Trotssyndrom (ODD) Ansiktsblindhet (Prosopagnosi) Dyslexi & Dyskalkyli NPF + Psykisk sjukdom Övriga NPF Kan jag ha en diagnos? Utredningar (Hur? Var? När? Varför?) Allmänt Presentationer & Nya medlemmar Hjälpmedel & Stödinsatser Läkemedel & Behandlingar Lagar och regler (LSS, SoL, m.fl.) Ekonomi Kost och matlagning Tips och goda råd Var vi bor (Tråd för landskap/stad) (IRL-vänner sökes) Vänner sökes Tester Bilder & Foton Litteratur Media Dagis / Skola / Jobb / Praktik Familjeliv Diskussioner om NPF Berättelser ur verkligheten Fetalt Alkoholsyndrom (FAS) Off topic - [OT] Dagbok Lekar / Kluringar Om sajten & Om iFokus
Hjälpmedel & Stödinsatser

Är du förälder till barn med extra stöd i skolan?

2015-03-30 12:34 #0 av: Livscoachen

Hej!

Jag är intresserad av att undersöka hur stödinsatserna fungerar i skolorna för barn med någon neuropsykiatrisk funktionsnedsättning för att kunna se över om det går att förbättras för barnen.

Jag hade därför varit väldigt tacksam om någon här inne är förälder till ett barn med NPF och skulle vilja svara på några frågor som jag kan skicka till er mailinbox här på ifokus. 

Jag läser nämligen C-uppsatsen i pedagogik vid Umeå Universitet  vilket leder till en fil. kand. i beteendevetenskap till sommaren 2015. 

Inboxa  gärna vid intresse.

Anmäl
2015-04-02 11:05 #1 av: Niklas

Jag kan försöka svara om du skickar mig ett meddelande.

Vänliga hälsningar, Niklas
» Besök iPad for Work om du vill använda iPad på riktigt.

Anmäl
2015-04-02 15:40 #2 av: tarotlasse

Samma här jag har både barn  som har haft med extra stöd i skolan och barn som gått på Resurs skola.  Jag fick själv extra stöd när jag som vuxen satte mig på skolbänken igen. 

Jag har även själv arbetat som elevassistent.  

Så jag har lite  olika erfarenheter på  hur det fungerar på olika håll och sidor. 

Jag har både positiva och negativa erfarenheter av olika stödinsatser.

Lasse  

Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.