Skriv ett nytt inlägg! Aktuellt just nu (4) Senaste inläggen

ADD & ADHD relaterat Olika former av autism Tourettes Syndrom Motorikstörning (DCD) Tvångssyndrom (OCD) Trotssyndrom (ODD) Ansiktsblindhet (Prosopagnosi) Dyslexi & Dyskalkyli NPF + Psykisk sjukdom Övriga NPF Kan jag ha en diagnos? Utredningar (Hur? Var? När? Varför?) Allmänt Presentationer & Nya medlemmar Hjälpmedel & Stödinsatser Läkemedel & Behandlingar Lagar och regler (LSS, SoL, m.fl.) Ekonomi Kost och matlagning Tips och goda råd Var vi bor (Tråd för landskap/stad) (IRL-vänner sökes) Vänner sökes Tester Bilder & Foton Litteratur Media Dagis / Skola / Jobb / Praktik Familjeliv Diskussioner om NPF Berättelser ur verkligheten Fetalt Alkoholsyndrom (FAS) Off topic - [OT] Dagbok Lekar / Kluringar Om sajten & Om iFokus
Vänner sökes

vänner?

2015-04-16 15:07 #0 av: Pysen_87

Hej

Jag har inga vänner kvar, alla från skolan som jag hade bra kontakt har slutit mig ute. Trotts att jag bodde på internat, delade lägenhet med en tjej i samma klass under sista året på gymnasiet. Jag är inte inräknade i något, blev till och med ute stängde från två klassträffar... Jag förstår inte vad jag gör för fel?! 

Jag har autism, selektiv mutism, OCD och behandlas för psykos.

Söker nya vänner att ha kontakt med över nätet. 

Anmäl
2015-04-16 15:16 #1 av: Monkey D. Luffy

Förstår precis vad du menar, alltid haft det svårt med det sociala.

Har autism (Inte helt utrett dock), ADHD,ADD och är även diagnostiserad med en depression. 

Haft det väldigt svårt i skolan och det är fortfarande inte bra.

Jag skriver gärna med dig om du vill, går dock bara i högstadiet, men umgås mycket med äldre så du behöver inte oroa dig över att jag ska vara omogen eller så.

Du kan väl skriva  till mig om du är intresserad. ^^

Anmäl
2015-04-16 19:13 #2 av: [Udoon]

Har AS, och på grund av olika anledningar upplever jag andra människor som jäkligt överskattade överlag, så har inga tips att geOberörd

Anmäl
2015-04-23 11:04 #3 av: Sensme

Hej Pysen.
:)

Anmäl
2015-04-24 18:52 #4 av: Pysen_87

Hej, Sensme! Mår du bra? :D

Anmäl
2015-04-27 10:34 #5 av: Sensme

Det är ingen fara med mig,
Hur mår du?

Jag har sett att du vill ha kontakt med andra folk genom nätet. Eftersom att jag är i liknande sist och har liknande tankar som det du skriver om härute känner jag att kanske du vill nappa? :)
Jag bor i Eskilstuna just nu, och Är okej med kontakt över internet också.

Anmäl
2015-04-27 11:26 #6 av: Pysen_87

Jo, jag mår ganska bra. Måendet går upp och ner hela tiden.  Vissa dagar är värre än andra... Om du vill kan vi skicka privata meddelanden. :)

Anmäl