Skriv ett nytt inlägg! Aktuellt just nu (4) Senaste inläggen

ADD & ADHD relaterat Olika former av autism Tourettes Syndrom Motorikstörning (DCD) Tvångssyndrom (OCD) Trotssyndrom (ODD) Ansiktsblindhet (Prosopagnosi) Dyslexi & Dyskalkyli NPF + Psykisk sjukdom Övriga NPF Kan jag ha en diagnos? Utredningar (Hur? Var? När? Varför?) Allmänt Presentationer & Nya medlemmar Hjälpmedel & Stödinsatser Läkemedel & Behandlingar Lagar och regler (LSS, SoL, m.fl.) Ekonomi Kost och matlagning Tips och goda råd Var vi bor (Tråd för landskap/stad) (IRL-vänner sökes) Vänner sökes Tester Bilder & Foton Litteratur Media Dagis / Skola / Jobb / Praktik Familjeliv Diskussioner om NPF Berättelser ur verkligheten Fetalt Alkoholsyndrom (FAS) Off topic - [OT] Dagbok Lekar / Kluringar Om sajten & Om iFokus
ADD & ADHD relaterat

ASRS och WURS?

2015-04-17 13:36 #0 av: Anonym

Nån som gjort dessa tester? Min läkare bad mig göra dom och skicka dom till honom, så att han kan skicka med det med remissen till psykologmottagningen. Nu har jag fyllt i WURS-testet, men jag hänger inte riktigt med på hur man räknar poängen.... Om jag förstår det rätt så fick jag 84 poäng (!?) när "gränsen" för sannolik ADHD går vid 44... Eller fattar jag fel då? 

Anmäl
2015-04-17 13:38 #1 av: Anonym

Länk till WURS

Nu är väl tanken inte att man ska läsa igenom "instruktionerna" innan man fyller i testet, utan att det är enbart för läkarens ögon. Så jag var noga med att inte kolla i förväg vilka frågor som var markerade etc. 

Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.