Skriv ett nytt inlägg! Aktuellt just nu (4) Senaste inläggen

ADD & ADHD relaterat Olika former av autism Tourettes Syndrom Motorikstörning (DCD) Tvångssyndrom (OCD) Trotssyndrom (ODD) Ansiktsblindhet (Prosopagnosi) Dyslexi & Dyskalkyli NPF + Psykisk sjukdom Övriga NPF Kan jag ha en diagnos? Utredningar (Hur? Var? När? Varför?) Allmänt Presentationer & Nya medlemmar Hjälpmedel & Stödinsatser Läkemedel & Behandlingar Lagar och regler (LSS, SoL, m.fl.) Ekonomi Kost och matlagning Tips och goda råd Var vi bor (Tråd för landskap/stad) (IRL-vänner sökes) Vänner sökes Tester Bilder & Foton Litteratur Media Dagis / Skola / Jobb / Praktik Familjeliv Diskussioner om NPF Berättelser ur verkligheten Fetalt Alkoholsyndrom (FAS) Off topic - [OT] Dagbok Lekar / Kluringar Om sajten & Om iFokus
Läkemedel & Behandlingar

Klumpig av Elvanse?

2015-05-04 13:32 #0 av: emeliie-96

Hej!

Jag började ta Elvanse för några månader sen och känner mig verkligen som en helt ny människa! Började med 30mg och har nu för någon vecka sen ökat dosen till 50. De enda biverkningarna jag haft är att jag blivit lite skakig och minskad aptit för kött (men sen till middagstid så kommer "köttaptiten" tillbaka, haha)

Men nu den senaste veckan så har jag blivit oerhört klumpig!  Om jag ska förklara det på bästa sett så är det som om jag har tappat uppfattningen om vart saker börjar och slutar. 

Till exempel så har jag gått in i dörrkarmar, slagit i armbågen i skåp för jag trott att skåpet varit längre bort, halvt suttit mig på ett armstöd och mycket mer! Listan kan göras ganska lång faktiskt.. xD 

Så jag undrar om det är någon annan som också har fått en sådan här knasig biverkning? Och om det har gått över? 

Självklart ska jag ta upp det här med min läkare på nästa möte!

Anmäl
2015-05-04 18:46 #1 av: ADHDharjag

Upplever samma sak. Har gått in i dörrkarmar med halva kroppen och är allmänt klantig. Upplever även nedsatt minne.. Har svårt att komma ihåg vad som hände igår om någon frågar.

Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.